Saturday, April 30, 2011

SEGMEN: CITA-CITA AKU MASA KECIL

Teman bukak blog, teman terperasan ada invitation dari blogger Shera.. Dah orang ajak, teman pun hapa lagi, pucuk dicita ulam mendatang lee... Okeh, dia ada buat satu segmen yang bertajuk, ''Cita cita aku semasa kecik''.. Kepada member semua, moh le join sekaki.. Suka suka je.. hahaha..

Ni header Shera.. Nak join, kelik sini.. Orite.. hahaha

Bebelan:
Dulu masa kecik, bila ada orang tanya pasal cita cita, teman akan jawab, saya nak jadi askar.. Kenapa..?? Bergaya weh.. Ada uniform, pegang senapang.. Kalau ada pangkat, lagi la bangga... Pada mata teman, jadi askar nih best, boleh bunuh orang jahat, dapat tunjukk hero..Teman ada buat satu entry pasal cita cita teman nih.. Nak baca entry tuh, sila kelik sini.. Okeh..?? hahaha

Itu cuma cita cita masa kecik.. Bila dah besar nih, memang jau menyimpangnya.. Dari askar kepada kuli batak di tapak bina.. Tapi teman sika keje kuli nih, memang kene la dgn jiwa.. Bila bekerja dgn minat, memang seronok.. Bak kata orang, tak kenal maka tak chenta.. Dulu teman tak suka sgt nak belajar bidang kejuruteraan awam ni.. Ye laa, keje tengah panas, kawan ngan bangla, mana best.. Tapi bila dah start, hah, layan habis.. 

Pendapat tentang blog shera:
No komen.. No komen.. Sila tanya PR teman.. Nanti dia jawabkan okeh.. Tolong jangan tanya teman lagi.. HAHAHA.. *gurau2.. ^^

Tag: 
Asalnya taknak tag sesapa, tapi teringin lak nak tag adwa.. dan faiz sekali.. dan tak lupa jugak abu.. cukup le 3 orang nih.. hahaha..

4 Drop Your Comment:

jack April 30, 2011 at 5:43 PM  

Halo...Nak jadi askar ye..haha..ok juga bidang kejuruteraan awam tu...erm..ok ke? haha..asal ada minat..ok la tu

Ayie April 30, 2011 at 6:41 PM  

Jack- kalau takde minat, susah nak kekal.. hahahaa

Shaherah April 30, 2011 at 7:40 PM  

hahha guling2 baca ni haa.. kelakar lar.. thanks ea join segmen ni.. shera hargai sgt2.. ^_^

Ayie April 30, 2011 at 7:51 PM  

Sherah- hahaha.. ur welcome.. btw, nice segment.. ^^

About This Blog

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP