Monday, April 11, 2011

Sembang : : Problem.. Problem.. -Part 2

Aku ada masalah lagi nih.. Kali nih masalah memang problem.. Blogger otai, sila la jawab.. Soalan aku berbunyi mcm nih, 
''teman nih koje siang, malam2 je la teman nk menyepam.. Masalahnye, dengan Brokben yang selalu mogok lapar dan komputer yang semakin slow, bagaimanakah teman nak menyepam semua org..?? Tak adil la teman sepam orang nih, orang tuh teman tak sepam.. Padahal mereka semua follower teman..?? Kang tacink beliau..  Tapi bila nak menyepam, tak cukup masa plak.. Kalau tak sepam kang, teman dicap sombong.. Aduh.. Camne agaknye bro Ustaz Love atau  bro Pendekar Berkuda atau bro Belalang Hijau atau bro Caliph atau bro Khalis atau bro Nas atau bro Tubelawak atau bro Miecyber atau sis Momoy atau sis Adwa atau sis Cik Tom atau mereka yang ada follower yang beriban riban tuh menyepam follower mereka..?? Persoalan nih datang menyepam kepala teman nih dgn kelajuan 1.2mbps''

p/s: sila ambil serius walaupun entry nih berlabel santai.. hahahaha

14 Drop Your Comment:

adwafarahin April 11, 2011 at 8:21 PM  

x dapekk den nk nolong eh..kadang2 aku pon x sempat nk g skodeng blog lain jugak

haha

Ayie April 11, 2011 at 8:27 PM  

hish.. aku yang cuma ada 60 ketul nih pun tak tersepam dah.. aku sepam mane yang sempat laa.. haha

*hoit, g belaja laa.. sok xm.. hahha

adwafarahin April 11, 2011 at 8:32 PM  

esok sampai rabu x exam..bosan tahu tak!

Miecyber April 11, 2011 at 9:59 PM  

Saya menyepam sesaper sahabat dan sobat blogger yang update entrinya...

Kebetulan pula saya Full Time Internet Makerter maka saya memang banyak meluangkan masa di depan PC atau Netbook saya.

Harap sahabat blogger lain juga berkongsi teknik mereka bersama kita juga

Tandas segera

GiveAsh April 11, 2011 at 10:52 PM  

tak pak kitaorng faham..:)

Ayie April 11, 2011 at 11:51 PM  

adwa- haaa.. gunakan la masa dgn sempurna.. sila la study kaw kaw.. kompom empat rata dalam tangan.. hahaha

Ayie April 11, 2011 at 11:53 PM  

miecyber- wah.. sangat best dapat duduk depan komputer 24 hour per day..

tu la, harap ada otai2 yang sudi kongsi teknik..

Ayie April 11, 2011 at 11:53 PM  

giveash- thanx bro.. atleast ada gak member yang faham.. terharu nih..

Ustaz Love April 12, 2011 at 12:56 AM  

Salam..

itu sangat mudah.. gi je cyber cafe.. spam laju2.. :D

Ayie April 12, 2011 at 3:20 AM  

erk.. duit2.. membazir tu.. hahaha

Awie Omar April 12, 2011 at 4:13 AM  

lama lama beribu riban arr nanti

Ayie April 12, 2011 at 10:40 PM  

awie- harap2 gitu la hendaknye.. ehehehe

.::: Princess MOMOY :::. April 13, 2011 at 3:11 PM  

ikut masa jugak dear
ada masa kita g baca blog diaorang
tapi stay lama sikit la
bergilir2 la kot
ntah laa dear
sekarang makin busy
momoy blog picisan
thx awak selalu g lawat blog momoy

Ayie April 13, 2011 at 7:19 PM  

momoy- jiran blog paling dekat, memang senang la nk menyepam.. hahaha..

terpikir gak, kalau ada beriban-riban follower, mcm mana yep nk menyepam..?? pakai BOT ke hapa..?? hehehe

About This Blog

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP