Sunday, April 10, 2011

Sembang : : Apabila mat indon naik bosan..

APABILA MAT INDON KEBOSANAN.. DIA PUN MEREPEK MCM AKU.. SO KIRENYE AKU ADA GENG LA KAN..?? HAHAHAHA

20 Drop Your Comment:

adwafarahin April 10, 2011 at 5:53 AM  

haha ko pon da weng mmg la merepek meraban

:P

Ayie April 10, 2011 at 5:55 AM  

hahahahahahahah... dah masuk pun subuh.. haha

adwafarahin April 10, 2011 at 6:22 AM  

haihhh sumpah ayie aku nk gelak guling2 hilang rse demam aku tgk video nie

bersungguh benor menanyi n menari mat indon nie..

hahahahhahahahahahaa :P

sekamar rindu April 10, 2011 at 7:41 AM  

salam..

bestnya dengar lagu hindustan pagi2 ni..:)))

Mutiara Bernilai April 10, 2011 at 8:31 AM  

ponin skojap..

aish..

faiz April 10, 2011 at 10:19 AM  

hahah...muko ganas..sekali buat perangai badut plak..

mykhalis April 10, 2011 at 1:03 PM  

hehhe..inlah yg heboh kt parlimen tuekan? bukan ape.. pandai dia miming.. layan ahh

nas April 10, 2011 at 1:56 PM  

gagaga... kelakar gak..
bersemangat sungguh dia membuat mimik muke.. suke je kaco kawan dia tuh.. hehhee..skank aku tgok kat utube dah 1 juta lebih views... femes kot.. hahaha...
da la ensem.. opss.. tidak.. aku xsepatutnya ckp cm2 :P


latest entri:

logo-logo yang terburuk dicipta!

Shazmiey Abdurahman April 10, 2011 at 3:20 PM  

hihihih..yg penting jangan jadi macam org indon sudah.hihi

Ayie April 10, 2011 at 5:53 PM  

adwa- HAHAHAA... melayan indon dipagi hari sememangnye menghilangkan demam dan sengal-sengal sendi.. hahhahh

Ayie April 10, 2011 at 5:54 PM  

sekamar rindu- melayan lagu hindustan sambil berjoget memang awesome.. hahahaha

Ayie April 10, 2011 at 5:55 PM  

mutiara- moh le kite joget2 sekali.. hilang ponin tue sat g.. hahaha

Ayie April 10, 2011 at 5:55 PM  

faiz- hahahaha.. ni badut berbayar weh.. siap pakai lambang lagi tuh.. hahahaha

Ayie April 10, 2011 at 5:56 PM  

khalis- erk.. betul ke..?? tak taw plak.. hahaha

Ayie April 10, 2011 at 5:57 PM  

nas- aku tergelak mcm org gile tgk video nih.. hahahaah..

*err, thanx semua yang sudi singgah.. hahah

Awie Omar April 10, 2011 at 6:00 PM  

Assalamualaikum Ayie

Sudi tak jadi peserta "Next Top Blogger 1" segmen baru yang aku buat?

Nak tahu lebih pasal ni tengok sini
http://notaekstravaganza.blogspot.com/2011/04/next-top-blogger-pengenalan.html

Balas saja mesej ini dengan segera di entri kamu ni atau di blog aku. kalau tiada jawapan dalam masa 2 hari aku anggap kamu menolaknya. Ok. Thanks coz be my follower :)

Ayie April 10, 2011 at 6:05 PM  

Shazmiey- uhh.. agak pedas disitu.. hahahaha..

Miecyber April 10, 2011 at 6:58 PM  

Ada bakat dan patut pergi audition.Hehehehe...

Tips penjagaan gigi

Ayie April 11, 2011 at 2:39 AM  

awie- aku sudi..!! hahah

Ayie April 11, 2011 at 2:39 AM  

mie- eh, itu mengutuk atau mengeji..?? hahahaha

About This Blog

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP