Saturday, April 30, 2011

Sembang : : Hutang Oh Hutang..

Setelah dua hari teman tak berblog secara pasif dan tidak aktif gara-gara demam + selsema + sakit pinggang + kesejukan + ketensenan + kebosanan, hari nih dah oke sikit.. Bole le nak berblog.. Hah, teman dah selesai menyepam orang berkenaan.. Sapa yang berkenaan tuh..?? Orang berkenaan ialah:
  • orang yang mengomen entry teman, 
  • orang yang menyepam kotak jerit teman 
  • orang yang update blog mereka.. 
Kat belah kanan blog teman nih, antara wanted list blog yang kompom teman menyepam.. Kalau anda nak join wanted list tuh, sila la rajin rajin yep.. Kalau tak rajin buat entry pun, at least komen je entry teman, kompom teman menyepam di blog anda walaupun blog anda takde entry baru.. Orite kan..?? hahaa

Minggu nih teman ada 3 ''hutang'' dengan member blog.. Nak kene setel semua GA dan Segmen.. Baru le adil.. Tak la member teman nih rugi mengetag teman.. Ye dak..?? Hahaha.. Tak payah buang masa, teman nak mula mengejakan GA sama Segmen tuh.. Okeh.. Lalala~
p/s: Sesapa promote blog teman, teman kasi dia hadiah mantop berupa sebijik entry khas untuk beliau.. Nak entry khas tuh..?? Sila la promote, pastu kasi link kat teman.. Drop je kat kotak komen kat bawah nih... hahaahaha..  =.=''

6 Drop Your Comment:

Siti Aziz April 30, 2011 at 5:25 PM  

jadilah orang pertama untuk menyepam...hahahahaha.... ^_^V

Ayie April 30, 2011 at 6:42 PM  

hoit.. dilarang menyepam.. hhahaha

faiz April 30, 2011 at 10:46 PM  

spam itu amalan mulia..huhuh..sakit ke bro..patutla menyepi sikit..

Siti Aziz May 1, 2011 at 2:11 PM  

larangan tak laku...kuikuikui... menyepang...versi ganung...

Ayie May 1, 2011 at 7:29 PM  

Faiz- haah.. sakit sikit.. tu pasal la tak aktif sgt 2-3 hari nih.. biasa la bro.. manusia.. hahaha..

Ayie May 1, 2011 at 7:29 PM  

siti- wow.. ganu kite..?? hahahaha

About This Blog

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP