Sunday, April 10, 2011

Sembang : : Teksi nih pakai meter tak..??


Aku berani cakap, setakat Kajang ke KL, 5 minit je.. Tapi aku nak tanya laa, teksi nih pakai meter tak..?? Ish..

18 Drop Your Comment:

Aisya J April 10, 2011 at 6:37 PM  

HAHAHHAHA gilaaaa!! mati kalau naik ni :O muntah terus hahaha

Usop Wilcha April 10, 2011 at 6:50 PM  

Mak ai, laju bonar....

Tips penjagaan gigi

aNiss :):) April 10, 2011 at 7:03 PM  

pakai kot~ ngee =)

Ayie April 10, 2011 at 7:30 PM  

aisyah- nasib baik customer pertama tuh tak munntah darah.. hahaha

Ayie April 10, 2011 at 7:31 PM  

ucop- sekali dia spin tayar daa... hahaha

Ayie April 10, 2011 at 7:31 PM  

aNiss- uhh.. agak2, berapa puluh ringgit utk satu meter..?? hahahaa

EB April 10, 2011 at 10:18 PM  

Waaaaaaaaaaaaaaaa..
Ni aku suka ni.. Klu lmbt2 g ofc pn xpa.. hahahaha.. Lg 5 minit nak masuk keja baru gerak.. adoi!!

Ayie April 10, 2011 at 10:41 PM  

kalau ada teksi nih, kompom jalan jem tidak lagi akan diterima sebagai alasan.. hahaha

moh le kite menyemak kat entry teman ni haa...
Hoit Bank Islam
Arghhh.. Bapak segan
Teksi Mitsubishi Evo

Fyqa April 10, 2011 at 10:52 PM  

haha gila aihh

Ayie April 11, 2011 at 12:42 AM  

meh la kita suggest kat kesatuan teksi untuk guna keta rally mcm dalam video tuh.. hahaha

faiz April 11, 2011 at 12:59 AM  

xsempat tgk video ni..nnti aku terjah blk..

Ayie April 11, 2011 at 1:15 AM  

moh le nengok video tuh.. hahaha

Filippo April 11, 2011 at 1:40 AM  

amboii amboiiii ahmboiii(sambil wat kelingking azwan ali)..sejak da pandai hyperlink ni bukan main lg yek...ahaha

aku rasa teksi ni ada sumpahan malin kundang la..baru naik da berasap tayar..wahahhaha

Ayie April 11, 2011 at 1:53 AM  

hahahahaha.. sori bang, tak sengaja ter'drop komen bersama hyperlink.. muaahahaha...

nasib baik customer pertama tuh tak muntah darah.. hahahah

Awie Omar April 11, 2011 at 11:04 AM  

Tengkiu arr sebab nak join sama NTB1. Boleh tahan gak idea pasal tentukan ikut komen paling ramai tu. Ya, memang antara ciri2 entri yang terbaik yang aku pilih nanti mesti dapat banyak komen. Tapi yang utama semestinya kualiti entri tu sendiri. Okay Ayie. Thanks bro.

.::: Princess MOMOY :::. April 11, 2011 at 1:11 PM  

haha...orang sakit jantung tak boleh naik nih
takut jalan terus
Japan Made Cafe a.k.a Cosplay Restaurant"
Dia kata saya cantik TAPI saya..."

Ayie April 11, 2011 at 3:46 PM  

awie- kalau ada apa apa, ko sepam je disini.. hahaha

Ayie April 11, 2011 at 3:46 PM  

momoy- pengaruh DVD nih.. hahahaha

About This Blog

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP