Tuesday, April 5, 2011

Berita : : Mati ditetak

Kat Kulim Kedah, sorg mamat operator mati lepas tangan kanan putus dan belakang badannya cedera parah ditetak dipercayai bermotifkan cemburu... Dikisahkan antara suspek dan mangsa telah berlaku sikit pertengkaran dan seterusnya membawa kepada pergaduhan.. Time gaduh tuh la mangsa kene tetak.. Dikisahkan ada je member mangsa kat area situ, tapi sorg pun tak berani join bertarung ala-ala street fighter disebabkan mereka takut dicederakan sebab suspek cilakak tu bawak senjata tajam.. 



Apa punya tak matang la manusia zaman sekarang nih.. Takkan sebab awek, sanggup ko menetak orang..?? Ni tak lain tak bukan ego tinggi melangit la tuh.. Kepada sesapa yang aweknya dikacau tuh, sila pikir 147 kali sebelum anda menetak orang, sebab Seksyen 302 Kanun Keseksaan sentiasa senang menanti kehadiran anda..

p/s: sape kacau awek aku, aku tetak hidung dia~

10 Drop Your Comment:

faiz April 5, 2011 at 9:07 PM  

xphm btol kalo org ni gaduh disebabkan awek..lagi2 sampai membunuh..kalo aku cuak gak sebab ade senjatakan..amalan pon xcukup lagi...mungkin mintak bantuan...

Ayie April 5, 2011 at 10:44 PM  

tu yang aku heran bro.. awek je pun.. bukan bawak ke mati.. kalau 1 hilang, 10 ada lagi tengah beratur.. nak kisah apa..?? buduh gle la..

.::: Princess MOMOY :::. April 6, 2011 at 12:56 PM  

perghh...cayalah bro.
sila pk masak2 sebelum nak menetak orang
ni sebab orang tu x pk panjang bro
otak ada tapi tamo pakai
Katak Puru boleh dimakan???"

Ayie April 6, 2011 at 4:32 PM  

tu la pasal.. awek punya pasal, terus kene gantung.. apa tak ada perempuan lain ke kat dunia nih..?? apa punya pikiran la mereka nih..

.::: Princess MOMOY :::. April 6, 2011 at 5:34 PM  

ntah. momoy kan ada. hehe...

Ayie April 6, 2011 at 5:46 PM  

ntah.. mommoy ada, adwa ada, yaya ada.. ramai lagi la yang ada.. HAHAHAH

Belalang Hijau April 6, 2011 at 5:54 PM  

huih!

ganaihnya org kulim...seb bek belalang nih org kulim yg baik hati...hhuhuhu

Ayie April 6, 2011 at 6:04 PM  

hahaha.. sempat promote diri..

Anonymous April 6, 2011 at 10:19 PM  

kejam betul

Ayie April 11, 2011 at 5:52 AM  

anon- betul tuh.. kejam..!! huh

About This Blog

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP