Wednesday, April 20, 2011

Sembang : : Surat Ku Buat Celcom Berukben

No 1 Jalan Blogspot,
Taman keluhkesahkudin.blogspot.com
52736 Blogspot Darul Taqwa

Blok 15 B, Jalan Laman Web,
Bandar Industri Celcom.com.my
17375 Laman Web Darul Tawaduk

 Masalah Connection Yang Macam Taik
Dear Encik Berokben Celcom, 
                Berhubung kepada masalah diatas, Saya ingin maklumkan bahawa saya sedang menghadapi masalah dengan berukben celcom nih.. Boleh kata tiap tiap hari beliau mogok lapar dengan saya.. Jangan kata nak bukak Blog, nak bukak FB pun terkedek-kedek seperti ayam sedang belajar berjalan deripada encik ketam.. Dengan ini, saya memintak kerjasama daripada pihak Celcom untuk mempertingkatkan lagi mutu coverage anda dikawasan Cheras..
                Masalah ini telah pun diajukan kepada pihak teknikel anda, tetapi tiada sebarang jawapan.. Saya paham saya selalu bayar lambat, tapi saya bayar , oke.. !!Cuma tak fix on time je.. Bayar tetap bayar.. Ehh, Macam mana la saya nak bayar on time kalau coverage anda mcm taik..?? Sangat tak adil la, saya kene bayar on time, tapi anda tanak tingkatkan mutu coverage anda.. Saya tak taw la hanya saya sorg je ke yang ada masalah nih atau memang ramai, tapi saya tak peduli.. Apa yang saya nak encik celcom buat sekarang ialah tingkatkan mutu dan keunggulan anda.. kalau anda tak berminat nak amik port pasal surat rasmi versi blog nih,  jangan anda nyanyi lagu ''jangan kau ucap selamat tinggal'' kepada saya kerana saya takkan layan.. Orite..?? -Via IPhone

Yang benar:      
Ayie          
Pengguna tensen,

p/s: saya takde henpon, saya cuma ada IPhone.. Uhh..??

20 Drop Your Comment:

jack April 20, 2011 at 9:57 AM  

Haha..tak best betul la berukben celcom tu..kita bako je berukben tu..haha

Zai Hamzah April 20, 2011 at 9:57 AM  

betoi3..berukbend sekarang macam "harum"..choiii..sabor je lah~

dihaDiha April 20, 2011 at 11:07 AM  

kalau boleh elakkan guna perkataan kesat. kurang sesuai sebagai bahan bacaan.

=_=""""

adwafarahin April 20, 2011 at 11:32 AM  

untunglaaa org tu ader iphone

kita pkai wifi free, uni bg jer

bluerrkk!

faiz April 20, 2011 at 11:36 AM  

tukar je maxis..aku pkai laju je..

Miss Shikio April 20, 2011 at 11:40 AM  

ooo..dah bayar lambat ada hati nak laju yah! hahahaha~

kita bako jew lah~ :D

Filippo April 20, 2011 at 12:57 PM  

ucapan takziah la kpd pengguna celcom brokband...

tuka pakai unifi la bro..
(send via nokia 3310) ahahahha

Ayie April 20, 2011 at 1:03 PM  

jack- memang tak best owh.. maybe kawasan nih ramai sgt pakai celcom kot.. tu pasal connection terkedek2.. hahahaa

Ayie April 20, 2011 at 1:04 PM  

zai- adakah kita pengguna teraniaya..?? hahahaha

Ayie April 20, 2011 at 1:06 PM  

Diha- tang mana bahasa kesat tuh kak..?? Adakah perkataan taik agak kasar..?? Uhh tidak.. Aku tak berniat nak mencarut.. SIla jangan salah paham..

Pemahaman aku, Taik = teruk.. Kan lagi elok dari aku tulis, ''Connection Yang Macam Pu*imak''.. atau ''Connection Yang Macam Pan*at''.. atau sebagainya.. ^^

Ayie April 20, 2011 at 1:07 PM  

Adwa- show off je lebih.. sila abaikan.. MIAAHAHAHA

Ayie April 20, 2011 at 1:07 PM  

Faiz- hah, maxis akak aku pun laju duh.. Geram plak rasanya..

Ayie April 20, 2011 at 1:08 PM  

Miss Shikio- Eh, tapi oden bayo owh.. hahahaaha

Ayie April 20, 2011 at 1:09 PM  

Filippo- Memang teringin nak rembat unify, tapi tak portable.. 2nd, mahal nak kiok.. RM149, sapa nak bayo..?? laju memang laju, bak kata sam bunkface, ''no buffering''.. Tapi, poket kering le nanti.. hahaha

Miecyber April 20, 2011 at 1:56 PM  

Saya akan mengeluarkan surat sokongan kepada Encik Ayie.Di harap Celcom mengambil perkara di atas sebelum saya melapurkan perkara ini kepada NATO.


Top 10 negara sihat

pena rozie April 20, 2011 at 3:25 PM  

Bako jer. hi..hi..hi...

.::: Princess MOMOY :::. April 20, 2011 at 6:17 PM  

g pos surat nih kat celcom

ORI-KESHI | Kawaii Eraser Maker"
Cara Test Kualiti Keyboard Komputer Korang"

Ayie April 21, 2011 at 10:50 AM  

Miecyber- surat sokongan tuh kalau boleh nak yang ber'letter head yep.. baru official.. hahahah

Ayie April 21, 2011 at 10:51 AM  

Kak rozi- err, kalo bako, saya nak guna berukben hapa..?? hehehehe

Ayie April 21, 2011 at 10:51 AM  

Momoy; mereka layan tak..?? hahahaha

About This Blog

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP