Sunday, April 10, 2011

Segmen Weh! Kalau Aku Bukan Belogger


Actually aku ter'usha segmen nih kat blog .aNiss. Lalu disebabkan kebosanan dan keterujaan, aku pun terpost la entry nih.. Kalau nk kira rekod, ni la segmen pertama aku masuk.. Menang..?? Err.. Kalau ikut kebarangkalian matematik, kalau 1000 orang masuk, chances aku ialah 0.001%.. Apakah mungkin aku menang..? Kita nantikan.. Muaahaha.. 

moh le kite join.. Saje2 buang masa.. hahah

Kalau aku bukan blogger, maybe aku masih lagi bergelar raja jalanan yang tanpa segan dan malu memecut laju Suzuki RC100 milik abah aku.. Kesian  Suzuki RC100.. Habis aku lenjan.. Ohh suzuki RC100, Aku masih ingat saat kita bersama, memecut meninggalkan mamat Honda C70 sejauh 4 tiang nisan jaraknya.. Saat tuh sangat indah untuk kita berdua.. Okey laa.. Aku mengaku... Aku mengaku aku curang pada Suzuki RC100.. Apakan daya.. Nak buat mcm mana, blogspot sangat menggoda aku.. Aku tak mampu melawan takdir.. Takley tahan weh.. Leley wa cakap sama lu.. Kini.. Suzuki RC100 hanya tinggal memori dalam lipatan sejarah..Maafkan aku wahai Suzuki RC100..  Aku kini bahagia bersama blog baruku.. Doakan la kebahagian kami.. Peace no war..

p/s: err, kalau entry mcm nih boleh masuk ke..?? terasa mcm menyimpang simpang 44 je nih.. 

? ? ? ? ? ?
=.=''

12 Drop Your Comment:

Filippo April 10, 2011 at 2:16 AM  

weyyyy letak la gambo suzuki rc100..wa gerenti boleh mng..ngeh3

aNiss :):) April 10, 2011 at 2:16 AM  

hahaha =) best kan blogging? hehehe :)

Ayie April 10, 2011 at 2:18 AM  

filippo- duh, aku tade gambar beliau.. beliau dah masuk muzium laa.. hahaha...

Ayie April 10, 2011 at 2:18 AM  

aNiss- hahahaha... memang best oeh..

adwafarahin April 10, 2011 at 4:21 AM  

aku nk gak tgk Suzuki RC100 kesayangan ko tuh

hahahaha

Ayie April 10, 2011 at 4:39 AM  

jap2, sok aku g muzium, amik gamba beliau.. hahaha

adwafarahin April 10, 2011 at 4:49 AM  

cehh muzium konon xyah nk ckp moto ko tu antik sgt lah..hahah

Ayie April 10, 2011 at 4:59 AM  

hahahaha.. no komen.. no komen.. please ask my secretary.. she will answer everything that u need.. hahhaa

.::: Princess MOMOY :::. April 10, 2011 at 8:51 AM  

best....momoy rasa nak join juga
nak cari kelapangan sikit wat entry
Japan Made Cafe a.k.a Cosplay Restaurant"
Dia kata saya cantik TAPI saya..."

Ayie April 10, 2011 at 6:13 PM  

moh le kite join ramai2.. hahahaha

Hanieqha April 11, 2011 at 9:47 AM  

singgah dari segmen abg zam yang terfemes tuh yee..

:D

ANAK SITI SAERAH?!!
Mentaliti Masyarakat kita. (PANAS)

Ayie April 11, 2011 at 3:48 PM  

Hanieqa- singgah2 la selalu.. hahaha

About This Blog

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP