Monday, April 11, 2011

Sembang : : Entry Edisi Khas

Entry edisi khas nih aku tujukan kepada semua follower atau silent reader kat blog nih yang bakal menghadapi exam final semester yang dijangka bermula esok di kebanyakan Universiti.. Aku tak ada apa2 nasihat, cuma sedikit wish ikhlas dari hati, 

I WISH U A VERY GOOD LUCK
All The Best Yeah...
.........................................................................................................................
 .........................................................................................................................
*Pesanan ini dibawakan oleh Muhammad Naqiuddin Fakhri @ Kudin @ Ayie

12 Drop Your Comment:

aNiss :):) April 11, 2011 at 2:29 AM  

nak sibuk kat sini! adek aniss pun nak wish gud luck! ngee =)

ayie.. sorry gnggu kat blog awk! hohoho~

Ayie April 11, 2011 at 2:45 AM  

hahaha.. sama-sama la kita wish.. semoga mereka ''tenang'' menghadapi kertas dan paper..
*err, paper dan kertas sama tak..?? hahaha

aNiss :):) April 11, 2011 at 3:09 AM  

lain.. paper ada 5 huruf.. kertas ada 6 huruf.. makna nya mereka adalah individu yang berbeda... ngeee =)

Ayie April 11, 2011 at 4:03 AM  

OOooo.. hahahaha

adwafarahin April 11, 2011 at 4:36 AM  

makaseh!

Ayie April 11, 2011 at 4:48 AM  

sama sama.. hahaa

GiveAsh April 11, 2011 at 9:42 AM  

gud luck korang

.::: Princess MOMOY :::. April 11, 2011 at 1:08 PM  

bagusnya awak
siap wish lagi
banyak idea buat entry nih

Japan Made Cafe a.k.a Cosplay Restaurant"
Dia kata saya cantik TAPI saya..."

Ayie April 11, 2011 at 3:37 PM  

giveash- gudluck2..!! ahaha

Ayie April 11, 2011 at 3:37 PM  

momoy- wish lah entry paling sempoi.. hahahaha

Hanieqha April 11, 2011 at 7:57 PM  

good luck too.. :D

follow gak..

Ayie April 11, 2011 at 8:08 PM  

^.^

About This Blog

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP