Friday, April 22, 2011

Sembang : : 20 Senarai Lelaki Bajet Malaya. (mood: HAHAHA)

  1. Kau yang cakap dirty dengan kawan-kawan kuat-kuat konon nampak kool sempoi padahal kau nampak bodoh
  2. Kalau text ngan laki, bahasa rilex ; ok..tapi bile text ngan gadis, "macam manew niew..i segan lew nark kuar ngan u..hukhuk..^__^" macam shit doh konon menepati citerase gadis itu
  3. Rambut kau menjadi masalah disamping keutamaan..payah lah kalau berangin sikit kau pegi sliding door or cermin kereta cepat-cepat semata-mata nak repair rambut kau..kalau jalan tepi bende bercermin pun nak jeling tengok rambut..ape doh
  4. Kau dah famous ngan sikap sempoi..tapi kau agak-agak lah kalau nak kuar g tengok wayang pun pakai short..kemas sikit pakai jeans pun ok lah..asal? bulu kaki kau rebonding eh? aq tengok sendiri pun jijik
  5. Tak payah budget nak sempoi & kool sangat lah bile kau pakai beg,accessories pink konon kau ni jambu & metroseksual tapi kulit hitam berminyak..wekks
  6. Kau kutuk kawan lelaki sendiri yang muka berjerawat konon kulit kau bersih pakai Fair&Lovely..lelaki lagi awesome bile ada jerawat
  7. Bila kau lepak ngan gadis, kau steady..tapi bila member lalu depan selamba "i tak kenal dia"..kalau angkat pun muka macam nak tak nak je
  8. Sopan ngan girls hot..tapi kurang ajar ngan yang lain..tak kira lah lelaki sendiri or gadis yang gemok & tak cun..cam haram
  9. Menggelabah nak belanja gadis gebu kat fastfood..bila kawan sendiri mintak belanja Coke alasan kau macam shit
  10. Pakai barang branded..Adidas, COnverse, Top Man, Levis, Casio, Okley..lepastu kau nak gampang-gampang ngan member kau yang pakai sliper Sufian ngn baju pagoda
  11. Tak pun kau cerita banyak duit & barang berjenama dekat gadis gebu kasi gadis gebu tertarik ngan sifat metroseksual up-to-date kau
  12. Kau pakai DSLR pakai duit ptptn tak pun duit mak abah tapi duit makan sesak sampai pinjam member..tapi bile member nak pinjam DSLR kau kedekut macam sial
  13. Usung DSLR kau kehulu kehilir konon kau ni foto-tangkap..bila tengok cara amik gamba pun cam suck..pegang DSLR pun tak style
  14. Panas terik, berpeluh kat tengah kotaraya ni, boleh pulak kau pakai sweater tebal,Okley, topi Monster, short pants  kasut Vans yang besar sampai orang tengok pun lemas
  15. Taip macam-macam kat facebook siap fuck suck sume keluar..tapi realiti lepak jugak ngan budak layan anime tonton Fairy Tale, Naruto dekat lapy
  16. Nak lepak ngan gadis tapi barang dressup sume kau pinjam..daripada topi Monster, Okley, baju, kemeja, jeans & kasut sampai duit pun pinjam..alasan nye barang sendiri tak hensem ngn kau..buat apa kau beli dulu bodoh
  17. Kau cakap "bro..nak g mana bro? lepak lah kejap bro.." kuat-kuat padalah bila dalam rumah, kolej tak pernah pulak cakap macam tu
  18. Duit ptptn habis sebab belanja awek..tapi bila awek tanya kenapa duit habis, cakap member selalu pinjam..nak kasi diri tu nampak mulia di mata gadis
  19. Kau kerek ngan abang kerja kat Petronas or Caltex masa nak isi minyak bila dalam kereta kau ada gadis gebu tak pakai tudung konon kau hensem sampai abang tu respect kat kau
  20. Main blog, Facebook Twitter bagai..tapi semua yang dalam blog  lain-lain gampang je lebih..kasi orang nampak kau awesome di alam maya..realiti, menangis bila gaduh ngan gadis
Kredit: Leklu Media

p/s: jangan salah paham, nih bukan aku yang karang yop.. aku copy paste je.. Jangan tacink aaa.. Kalau nak tacink, sila tacink dgn sipengarangnya.. ^^

42 Drop Your Comment:

Arya Putra April 22, 2011 at 9:55 AM  

takleh blah..kelakar abeh!

atiey azha April 22, 2011 at 10:40 AM  

hahaa . laaa sapa punya ni ah ? terserlah kemarahannya . huhuh !

Miss Shikio April 22, 2011 at 11:28 AM  

memang meluat dgn spesis num 2 n 4..

mcm nak humban lam sungai ja..

hahhaa~

adwafarahin April 22, 2011 at 1:07 PM  

ayie konpem ko pon slh sorang kan..hahaha

no offense :P

jack April 22, 2011 at 1:52 PM  

Tak ada satu pun tersangkut ngan aku..hahaha

mykhalis April 22, 2011 at 3:06 PM  

baru rasa macam pernah baca..wahahahhaha

Filippo April 22, 2011 at 3:41 PM  

HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHA....
aku suka number 2 tu..

i tatahan nk gelakk taww baca u punyeww entryy nieww...Muahahahahaha

Filippo April 22, 2011 at 4:03 PM  

kalo ada tanda likeee
memang aku like banyak2...ahaha

Warna Warni Kehidupan April 22, 2011 at 9:03 PM  

terbaek la..hahaha

faiz April 22, 2011 at 10:07 PM  

sila angkat tangan yg anda salah seorng senarai di atas..huhu

Aisya J April 23, 2011 at 11:01 PM  

rasa nak lempang yang pakai bahasa rempitanz neh -_-"

no 8 tu setuju sangat!
no 13, 14 tu pun sama. Kat kolej mmg ada mamat yg dok gendong DSLR kehulur hilir tapi gmbr hampeh -__-"

Miss Tira April 24, 2011 at 2:07 AM  

Hahaha. Fakta berkenaan DSLR tu memang hebat. Ramai yang ada kamera besar tapi tangkap gambar hampeh. Tira rasa Tira lagi power guna kamera telifon. Hahaha.

"You not a photographer, you just have an overpriced camera". Ayat yang patut diberikan pada mereka yang berlagak hebat tapi noob dengan DSLR mereka.

Afzainizam April 24, 2011 at 11:13 AM  

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??
Yamaha 135lc dan penjagaan

Honda ex5 dan Honda wave

fakta berkenaan dengan
kerek ngan abang kerja kat Petronas or Caltex masa nak isi minyak bila dalam kereta kau ada gadis gebu tak pakai tudung konon kau hensem sampai abang tu respect kat kau

memang betoi tu pasal selalu aku isi minyak kereta kat satu station minyak kat tempat aku ni .. Yang peliknye mesti kat sebelah pump aku ade budak kerek dok buat muka sombong pasal sebelah dia ade awek ... dok dalam kereta rem-rem minyak kat station minyak... esok-esok aku nak sound ajer kat dia ni... geram betoi

nas April 24, 2011 at 11:22 AM  

haaa.. mmg xleh blah kann...
xleh blah kat fb macam la gengster sgt..
last2 layan citer kartun budak2 je..
hhehe...
nk belanje gadis gebu? xyah la.. dia byr sendiri.. atau ko penahh? :P

.::: Princess MOMOY :::. April 24, 2011 at 3:21 PM  

adui...bagi sape yang berkenaan
kesian pada mereka nih

Japan Made Cafe a.k.a Cosplay Restaurant"

Ayie April 24, 2011 at 4:14 PM  

Arya- meh pakat gelak sama-sama.. ^^

Ayie April 24, 2011 at 4:14 PM  

Atiey- tak taw laa. tapi note nih agak sempoi.. dan jugak style.. hahaha

Ayie April 24, 2011 at 4:15 PM  

Shikio- err, tu bukan style budak2 zaman sekarang ke..? Kan style tuh.. hahahaha^^

Ayie April 24, 2011 at 4:16 PM  

Adwa- uhh.. aku dah tersinggung nih.. Bak sini Kepsi sebucket dua.. baru aku tak tersinggung.. HAHAHA

Ayie April 24, 2011 at 4:16 PM  

jack- ye ke..?? Boleh caye..?? HAHAHAAH.. :D

Ayie April 24, 2011 at 4:17 PM  

Khalis- Baru..?? Wah.. Dimanakah.?? hahahaha

Ayie April 24, 2011 at 4:17 PM  

Filippo- Euuww.. I tak shuker la u shakap mcm tu.. Menci menci menci.. HAHAHAHAHAHAHA

Ayie April 24, 2011 at 4:18 PM  

Filippo- tapi setiap akaun, limit la nk like banyak2.. hahahaha..

Ayie April 24, 2011 at 4:18 PM  

Warna- warni kehidupan- Sia beri tepukan kepada Leklu Media.. nice.. hahaha

Ayie April 24, 2011 at 4:19 PM  

faiz- err.. aku tak ngaku aku masuk dalam senarai tuh.. segan owh.. HAHAHA

Ayie April 24, 2011 at 4:20 PM  

Aishah- Bahasa jiwa bangsa.. ^^.. Katakan tidak kepada Rempitanz.. Peace with war.. hahaha

Ayie April 24, 2011 at 4:24 PM  

Tira- Photogenic tak memerlukan DSLR.. Cukup dengan kamera lomo atau compact, selambe dia jual gambar.. harap pegang DSLR, tapi gambar hancur gak..

*kepada pemilik DSLR, jangan maraa aaa... Nanti kene jual.. ^^

Ayie April 24, 2011 at 4:25 PM  

Afzainizam- Bro, ko rem sikit pakai 125.. kasi dia makan asap.. HAHAHA

Ayie April 24, 2011 at 4:26 PM  

nas- kompom tak pernah.. pasal aku takde awek.. orite tak jawapan aku..?? hahaaha

Ayie April 24, 2011 at 4:27 PM  

momoy- maksudnya..?? hahahaha

Azroy Kassim April 24, 2011 at 4:54 PM  

no 2 tu mmg cilake.. baca text mmbr mmg jadi modal gelak.. kah~kah~kah

GiveAsh April 24, 2011 at 5:42 PM  

mcm gampang je no 20 tu..hahaha

Ayie April 24, 2011 at 7:33 PM  

Azroy- eh awak.. shaye shuke larh dewgan kowmen awak nieh.. i like u noe.. HAHAAHAHA..

Ayie April 24, 2011 at 7:34 PM  

Abu- hahahahaha.. taw tape.. entry bukan main ganas.. tapi menangis pasal awek.. sgt la memalukan.. hahaha

sekamar rindu April 24, 2011 at 9:45 PM  

salam...

apa salahnya belanja awek...tak kisahla duit pptn ke apa ke...

sekali sekala tak pe..jgn selalu2..:)

~Nabilah~ April 25, 2011 at 10:01 AM  

hahaha...lawak ar bila baca...btw,thanx sbb sudi singgah my blog k...

Miecyber April 25, 2011 at 10:16 AM  

Janganlah saya ada ciri ciri dalam senarai tu...

2 kembar beradik kongsi tarikh lahir

Ayie April 25, 2011 at 11:11 AM  

Nabilah- err, thanx jugak sebab sudi singgah blog picisan nih.. ^^

Ayie April 25, 2011 at 11:11 AM  

Mie- Harap-harap tidak laa.. ^^

Ayie April 25, 2011 at 11:28 AM  

SR- Err, tak salah pun.. Tapi salah dan sangat menensenkan kalau dia sibuk nak belanje awek, tapi tanpa limit.. Habis satu kedai dia borong.. bila dah pokai, nanti sok lusa, kami yang bergelar rakan-rakan nih le jadi mangsa pinjaman.. ^^

Awie Omar April 25, 2011 at 4:20 PM  

aku ingat ko yang buat, baru nak pilih jadi best entri minggu ni

Ayie April 25, 2011 at 7:45 PM  

Awie- hahaha.. yang pasti bukan aku yang buat.. Maka tak bole le nak jadikan best entry.. Takpe, ada banyak lagi entry aku tulis.. ^^

About This Blog

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP