Monday, April 25, 2011

Sembang : : 53, 894 dan 117..

53..

Wow.. apakah gerangan nombor diatas..?? Hehe, nih teman nak gtaw nih, dengan bangganya teman nak gtaw teman dah lepas target teman.. Bulan lepas teman buat 26 entry, so teman target nak buat lebih dari tuh bulan april.. Tanpa disangka, idea pada bulan nih sangat lebat selebat hujan diluar sana.. Disini, teman nak mengucapkan thanx a lot kepada semua reader yang sudi menyemakkan diri membaca dan mengomen entry teman terutama Momoy, Adwa, Abu, Anis, Chii, Mis shikio, Miecyber, Faiz, Khalis, Belalang, Kakzakie, Sekamar rindu, Nas, Afzainizam, Miss Tira, Aishaj, Jack, Filippo, Atiey, Azroy dan ramai lagi.. tak tertulis le nama anda.. ^^

p/s: sesapa yang aku tak sebut tuh, sori der.. Jari aku dah nak patah nak meletak backlink setiap nama.. Hoho.. Walaupun nama anda tak disebut, tapi anda tetap aku hargai..

894

Nih pulak jumpah komen terkumpul.. wow.. lagi sikit nak cecah 900. Thanx kepada semua yang sudi mengomen entri teman yang bertaraf picisan nih.. Tanpa komen anda, kompom teman tacink, sebab entry tanpa komen bermaksud entry tu ''membosankan'' dan ianya akan menyentap jiwaku yang tipis ini.... uhh tidak.. Err, thanx yep.. :D (*apa jugak aku merepek nih..)

118
Nombor ni plak ialah jumlah follower terkumpul.. (*bunyi mcm peraduan la plak).. Thanx yep kepada semua yang sudi menekan button follow dan melayan blog tahap jiwang karat ini.. Tanpa anda, mood teman nk berblog kompom down habis.. Err, kalau sudi, tolong la promote blog teman nih.. nanti teman kasi hadiah.. Khas untuk anda.. Orite tak..?? ^.^

: : Sekali lagi, terima kasih untuk anda : :

32 Drop Your Comment:

jack April 25, 2011 at 7:59 PM  

Tahniah bro...and terima kasih juga...hehe

Miss Shikio April 25, 2011 at 8:12 PM  

x ada hadiah kah?

hahahha~

faiz April 25, 2011 at 8:59 PM  

hebatla bro...teruskan usaha blogging...

~PeRmAtA bIrU~ April 25, 2011 at 9:22 PM  

huhuhu..hebat dan rajin...:)

♕ Mr.IX ♂ April 25, 2011 at 9:41 PM  

1..rajinnya ko wat 26 entry dlm sebulan.... boleh dikatakan hampir setiap hari dah tu...(tolak cuti ahad 4 hari)

2..dah 120 followers dah..dan aku salah seorang drpadanya...haha! tumpang promo jer.

azi nur April 25, 2011 at 10:15 PM  

same2..!! :))

adwafarahin April 25, 2011 at 11:04 PM  

sama2
ok nk hadiah skrng!

hahahaha

*xmo hadiah picit nuffnang

Ayie April 25, 2011 at 11:39 PM  

Jack- wow.. thanx bro.. ^^

Ayie April 25, 2011 at 11:39 PM  

Shikio- Hadiah..?? meh sini teman picitkan nuffnang.. Nak berapa kali picit....?? hahahaha

Ayie April 25, 2011 at 11:40 PM  

Faiz- yeah.. target seterusnya.. 200 follower dan 100 entry sebulan.. ^^

Ayie April 25, 2011 at 11:40 PM  

Permata- Thanx.. *Wink wink..hahaha

Ayie April 25, 2011 at 11:41 PM  

Mr IX- rajin tak rajin sgt.. bergantung kepada mood.. Kalau hujan je memanjang, memang tdo le jawabnye.. HAHHA.. btw, thanx ye bro..

Ayie April 25, 2011 at 11:42 PM  

Azi- terimas sekali lagi.. ^^

Ayie April 25, 2011 at 11:42 PM  

Adwa- hekelleh.. aku baru pikio nak tolong picitkan nuffnang.. macam taw taw je.. HAHAHA..

chii April 26, 2011 at 12:29 AM  

sama2..pastu krg ni leh la wat mkn2 plak ye :p

aNiss :):) April 26, 2011 at 12:41 AM  

sob.. sob... ada backlink aniss ouhh.. hehehe =) thanks ayie.. moga berjaya dlm dunia blogging ya... kita sama sama orang baru di dlm dunia nie.. ngee =)

Ayie April 26, 2011 at 7:07 AM  

Chii- tang makan tu tak beberapa nak berkenan.. HAHAHA

Ayie April 26, 2011 at 7:08 AM  

aNIS- Uhh... Apakah anda sedang terharu..?? waahahaha

fatien ! April 26, 2011 at 8:19 AM  

tahniah tahniah !

Miecyber April 26, 2011 at 10:56 AM  

Omedetou gozaimasu...

Robot ada perasaan

mykhalis April 26, 2011 at 12:27 PM  

nama dah naik..bagi la topup rm5 ke..bukan apa.setia nie

Sharinginfoz April 26, 2011 at 4:30 PM  

semakin gempak bro

aNiss :):) April 26, 2011 at 4:52 PM  

saya memang SANGAT PALING TERAMAT TERHARU SUNGGUH SEKALI... hehehe =)

pisst : hancuss bahasa melayu ku.. ngee =)

Ayie April 26, 2011 at 7:35 PM  

Fatien- tengkiu tengkiu.. ^^

Ayie April 26, 2011 at 7:35 PM  

Miecyber- apakah itu..?? Uhh.. ^^

Ayie April 26, 2011 at 7:36 PM  

Khalis- meh sini no tepon.. nak berapa..?? 10..?? 20..?? 30..?? HAHAHAA

Ayie April 26, 2011 at 7:36 PM  

Sharinginfoz- Aku nak lawan ko ni bro.. bole tak..?? HAHAHA

Ayie April 26, 2011 at 7:37 PM  

Anis- BAHASA JIWA BANGSA.. ^^

Amoi April 26, 2011 at 10:24 PM  

banyaknya orang komen.

baca tips sikit

kekekekeke

Ayie April 27, 2011 at 9:53 PM  

Amoi- Uhh.. tengkiu kepada yang sudi mengomen.. termasuk la anda.. ^^

Afzainizam April 28, 2011 at 1:34 PM  

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
prosedur bawa masuk kenderaan luar

diy bumper pecah bumper calar

woooo hebat sungguh blog kamu ni... banyak yang ambil berat lah

Ayie April 28, 2011 at 1:46 PM  

Afzainizam- termasuk la anda bro.. ^^ thanx yep.. Nanti teman menyepam ke blog anda plak.. orite..?? hahaha

About This Blog

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP