Thursday, May 26, 2011

Sembang : : Makcik bergelar hajjah dan RON95

Ada sorang makcik, dia claim dia Hajjah.. Claim bukan main lagi.. Padahal dialah manusia paling sesat dialam fana nih.. Cisdel sungguh.. Nak taw sape dia..?? Heh, tgk link bawah nih.. Tapi teman tak galakkan anda bukak pasal nanti dia dapat UV free.. Untung la dia.. Apa yang pasti, dia memang kurang ajo.. Kalau ikutkan hati teman nih, nak aje teman ''spanar-spanarkan'' wajah beliau tanpa belas dan ihsan...



Teman nak nasihatkan kepada anda semua dan diri teman sendiri, tak kira apa warna anda.. Kita hidup didalam kotak warna berbilang warna, so sila tolong jangan buat hal.. Jangan kerana sikap menunjuk  kecantikan warna anda, warna lain jadi mangsa.. Ingat, ada satu warna yang suka memendam rasa.. Warna yang lembut, tapi mampu bertukar warna bila bila masa je.. Err.. tak payah ditanya warna apa tuh.. Sila la main teka teka.. hahaha..

p/s: sikap cuba melaga lagakan antara bangsa dan agama adalah tak boleh diterima.. Kepada SKMM, sila jangan jadi kayu api.. Mintak tolong kerjakan sikit ''makcik'' si batu api tuh okeh.. Adios..

''Ibarat mencurah RON95 kedalam bara,
serius anda takkan memadamkan bara tuh.
Silap haribulan, makin marak nanti''

Assalamualaikum


***********************
Penafian: 
Sila baca dengan minda terbuka.. Tiada niat teman nak bakar ''tong gas''.. tapi sekadar ingatan kita bersama.. Semoga allah memberkati kita.. Insyaallah..

4 Drop Your Comment:

Siti Aziz May 26, 2011 at 4:07 AM  

wayar hijau mak cik tue dah putus gamaknya... sebab tue ting tong...

tia @ Ini Kisah Tia May 26, 2011 at 10:13 AM  

haha ! haaa , dah sesuai sangat dengan entri ni "Kita Jangan Ikut Jadi Gila"..

apa motif entah dia buat macam tu .. untung apa dapat pun tak tau ..

psst , ayie . kenapa dengan navbar? boleh bagitau? yelah ayie suroh buang navbar tu kan ..

chii May 26, 2011 at 10:58 AM  

dgr citer blog dia da kena remove..okla tu kan. =)

faiz May 27, 2011 at 8:37 AM  

doakan je makcik tu diberi petunjuk..

About This Blog

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP