Friday, May 27, 2011

Sembang : : Teman nak join ''segmen bloglist abg terror '' yang sungguh terrorist tuh

Disebabkan teman tak beberapa nak hyperaktif berblog dalam minggu nih, ada banyak benda teman tertinggal rupanya.. Kira macam dah looser habis dah teman nih.. Teman datang sekodeng belog abang teror yang tak beberapa teror tuh dan ghupe ghupenya ada segmen bloglist daa.. Hapa lagi, kompom la teman menjoin la tanpa segan silu dan malu..

Apa..?? dah tamat tempoh..?? kawe dok kiro, kawe nak masok gak..!! Kalo abg terror tak kasik, kawe tee sambil katok lipe dia sampa mampuh.. HAHAHA..
*teruk benar loghat aku nih..  =.=''

 Sudah sudah teman merepek.. Sebelum meneruskan ke agenda seterusnya, teman nak mintak mahap la kepada orang kelantan.. Teman tak pandai loghat kelantan.. Kalau tak betul tuh, jangan marah aa.. hehehe

Back to our bisnes.. Teman nak bikin enty nih khas utk abg terror okeh.. Kalau ada rezeki, boleh la masuk bloglist beliau..

1. Dimana anda dilahirkan?
Teman lahir kat Hospital Besar Kuala Lumpur.. Walaupun hospital tuh ada perkataan BESAR, tapi agak susah nak cari parking.. Penuh memanjang.. 

2. Dimana anda dibesarkan?
Perut teman dibesarkan di Kajang, Cheras, Kuala Lumpur, Johor Bahru, dan Mersing.. Manakala, otak teman pulak dibesarkan di Shah Alam dan kaki  tangan teman dibesarkan di Gym.. (*okeh aku tipu, aku tak main gym) ^^

3. Negeri pilihan anda untuk dimasukkan ke dalam senarai bloglist abgteror.
Johor dihatiku..  ''Allah selamatkan kamu..'' 

4. Ceritakan sedikit mengapa anda memilih negeri tersebut.
Kat Mersing, teman selalu poie pantai mahkota dan pantai air papan.. Nak mandi bole.. nak mancing boleh.. Nak usha awek bole.. *opss.. kantoi.. HAHAHA..

Sampai disini saje entry merepek nih.. Semoga teman dapat tempat masuk ke bloglist abg terror yang tak terror tuh.. Adios..

Assalamualaikum..
Peace no war
^^

10 Drop Your Comment:

faiz May 27, 2011 at 8:35 AM  

hehe..perut kat tmpt lain..otak tmpt lain

Miecyber May 27, 2011 at 8:54 AM  

Gedebenyer mung...Hahahaha

Jus Katak

ArulchelseA May 27, 2011 at 9:11 AM  

dok rok cetong...

adwafarahin May 27, 2011 at 10:13 AM  

bercerai2 ye badan ko nie
merata ceruk dibesarkan
hahaha

ABU May 27, 2011 at 11:17 AM  

orang kl ke orng johor..fining..haha

Ayie May 28, 2011 at 3:49 AM  

Faiz- tu la dinamakan keindahan alam.. HAHAHA

Ayie May 28, 2011 at 3:50 AM  

miecyber- sungguh tak paham nih.. hahaha

Ayie May 28, 2011 at 3:50 AM  

Arul- hanya mampu tersenyum.. ^^

Ayie May 28, 2011 at 3:51 AM  

Adwa- jauh perjalanan, luas pemandangan.. HAHA.. *nak carik awek utara la pulak.. hahaha

Ayie May 28, 2011 at 3:51 AM  

Abu- tu la aku kompius.. aku orang kl ke orang johor.?? hahaha

About This Blog

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP