Saturday, May 7, 2011

Sembang : : Arghhh.. takde link..!!

Teman kisah bebeno dengan follower teman nih.. Ada yang follow teman tapi takde link teman nak follow balik.. Yang kasi komen atau jerit kat kotak jerit tuh, tak lekisah sangat, ada jugak le alternatif link.. Tapi yang follow, lepas tu takde link.. Komen pun tak drop, kotak jerit pun dia tak sentuh.. Memang sakit teman nak mencari..


Tak taw le anda sedar atau tak, tapi better anda check balik lepas anda follow orang.. Senang sikit orang nak BW.. Kalau anda tak tau nak letak link, sila ikut cara nih nak letak link..






41 Drop Your Comment:

Miss Shikio May 7, 2011 at 4:32 PM  

nasib baik dah buat~

hehehhe

Miecyber May 7, 2011 at 4:36 PM  

Makasih sobat...

http://www.miecyber.com/2011/05/osama-laden-seorang-idola.html

Reen Rostarizam May 7, 2011 at 5:05 PM  

tu lah ramai yg tak letak link diorang susah nak track balik..btw info ini sgt berguna..:)

Ini Kisah Tia May 7, 2011 at 5:17 PM  

kadang2 ada blog private yang suka dengan blog kita tapi tak nak kita tengok blog dorang ..

cikida May 7, 2011 at 5:25 PM  

yezaaa....baru buat ! kekekkkeek..terimas2 ayiee,,,=p

qlah May 7, 2011 at 5:31 PM  

qlah dah b uat dah... hehe .
chil k..

p/s: salam perkenalan :)

Bella Bell May 7, 2011 at 5:31 PM  

haha..nama sharifah zakiah jugak yang femes..hehe

err..dia tu kawan saya sbnrnye..hehehe!!~


^__^v

sharifahzakiah May 7, 2011 at 5:56 PM  

eh eh blog sy kne print screen loorrr...huhuhu tkejut ingatkan knpe tadi :p

aNiss :):) May 7, 2011 at 6:46 PM  

wahh.. ayie membantu blogger lain... hehehe =)

tengok nie... ade citer ayie..
http://anisssikasturi.blogspot.com/2011/05/siapa-cakap-lelaki-pemalas.html

Ayie May 7, 2011 at 7:45 PM  

Shikio- tahniah buat anda.. ^^

Ayie May 7, 2011 at 7:46 PM  

Miecyber- sama sama bro.. ^^

Ayie May 7, 2011 at 7:47 PM  

Reen- Thanx sis.. Memang tension bila orang takde backlink.. susah nak track balik..

Ayie May 7, 2011 at 7:48 PM  

Tia- Tak taw le pasal tu.. Tapi sebolehnya kasi le link.. Boleh kongsi kisah.. ^^

Ayie May 7, 2011 at 7:48 PM  

Cikida- Baru..?? hahahaha..

Ayie May 7, 2011 at 7:49 PM  

Qlah- haaa, bagus le buat.. senang nak tracck.. ^^

Ayie May 7, 2011 at 7:49 PM  

Bella- Uhh.. terpaksa.. contoh paling mudah.. hahaha

Ayie May 7, 2011 at 7:49 PM  

Sharifah- err, pinjam sat noo.. hahahaa

Ayie May 7, 2011 at 7:50 PM  

Anis- hehe.. terpaksa sis.. tensen sangat.. hahhaa

faiz May 7, 2011 at 7:52 PM  

tula aku pun xtau tau mcm mane nk cari blog org yg xtulis link blog dia kat profile dia...

Ayie May 7, 2011 at 8:21 PM  

Faiz- masalah besar bro.. tensen gak kadang kadang..

Suhami Ahmad May 7, 2011 at 9:27 PM  

kan...kadang2 atok rasa frust gak tak pat follow...mesti dia kata atok sombong sbb tak folow balik

lady dayana. May 7, 2011 at 9:40 PM  

ishh mmg kene gtau sume ni. sy pun slalu dpt follower tade link.. takleh la nk jejak..

jack May 7, 2011 at 11:31 PM  

Aku rasa....aku....aku dah letak la...hahaha

Ayie May 8, 2011 at 12:11 AM  

Atok- sama laa.. mesti dia kata teman sombong + jahat + teruk sebab tak polo dia balik.. ahahaha

Ayie May 8, 2011 at 12:12 AM  

Dayana- heh, gtaw semua orang.. sila sila. ^^

Ayie May 8, 2011 at 12:12 AM  

Jack- dah ke bro..?? Kompom..?? tanak talian hayat..?? hahahaha

faryzh May 8, 2011 at 12:56 AM  

bro..asal takleh tinggal jejak kat shoutbox tu?poning eden.

Bella Bell May 8, 2011 at 1:13 AM  

saya xtau la napa xdpt nk tulis kat shoutbox awak tu..hehe..saya tulis kat sini je la...

err..dah picit jugak en nuff awak ^__^v

Qaseh Qistina May 8, 2011 at 1:33 AM  

ooo..cm tu buatnye,,tq2..x perasan pon sbb link tu cam dh sedia ade je...btw, good info..tq..
nk p cek link skng jgk..hee

Siti Aziz May 8, 2011 at 1:47 AM  

ayie..awat cheq xleh nak guna shoutmix ayie..ada masalah ka?? @ my laptop y buat hal???

adwafarahin May 8, 2011 at 3:30 AM  

agak tensi bila xde link

da ko bg tutorial nie hrp2 xde la yg lupe lg letak link :)

ABU May 8, 2011 at 9:28 AM  

yop betul..aku pun biase jumpa yg mcm ni,..kalu dia ade letak komen dlm shotbox blh terjah balik, tapi kalau tak de..pa blh buat..

amny May 8, 2011 at 2:58 PM  

ehh..dah buat ke blum ek...ahh!!!malaslaa..hahah

Ayie May 9, 2011 at 7:45 PM  

faryzh- erk.. kotak jerit tergila kejap.. dah oke tuh.. hahaha

Ayie May 9, 2011 at 7:46 PM  

Bella- tengkiu picit.. nanti teman poie picit nuffnang anda plak.. hehee..

Kotak jerit tergila la sis. ^^

Ayie May 9, 2011 at 7:46 PM  

Qaseh- heh, anda salah sorg yang tak taruk link.. babap nak..?? hahahaha

Ayie May 9, 2011 at 7:47 PM  

siti- encik kotak jerit menggila.. dia mogok lapar kot.. hahahaaa

Ayie May 9, 2011 at 7:47 PM  

Adwa- harap harap gitu lee.. susah nak track balik orang..

Ayie May 9, 2011 at 7:48 PM  

Abu- terpaksa le buat bodo.. =.=''

Ayie May 9, 2011 at 7:48 PM  

Amny- dah..?? belum..?? lalala.. hahaha

Cik Su Life Cycle May 9, 2011 at 9:42 PM  

tu la.. orang yang follow cik su pun ramai yang tak de link.. komen pun tak tinggal.. cam ne nak ziarah kalau cam tu kan.. tq for the tutorial

About This Blog

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP