Monday, May 2, 2011

Sembang : : Apabila Mak Nyah Minat Bola (Edisi Khas)


Malam yang indah giniew, I terkezut dengan KEKALAHAN Manchester United kepada Arsenal.. Euwww.. Tak percaya u.. Bia bonar..?? Sesapa, tolong tampo tampokan pipi I yang gebu nih.. Adakah I bermimpi atau memang benar..?? Kalau sesapa nak terajang I pun teman benarkan tawww.. Rasa macam tak percaya la plak.. Uhh.. Wat De Fish..?? 

Macam mana plak nih..?? Haduii.. I dah bet ngan member teman, malam ni Arsenal kene kitai.. Nasib baik I tak bet banyak.. Alaa.. Baru RM10..Tak lew banyak sangat.. Ni sumew salah Aaron Ramsey. Apasal dia score..?? Tak shuker laa.. Lain kali jangan lew jaringkan gol.. Shibuk je nak score.. Konon dah habish henshem le tuh.. Hish.. menci uu.. U nih, lawan MU shibuk betul u nak score, tapi lawan Bolton tanak plak score.. Menyampah gilewww.. (*okeh, sila geli sekarang)

Sekarang nih, Chelsea tinggal 3 mata je kat belakang MU.. Susah lew kalau Chelsea kalahkan MU lepas ni.. Haduii.. Cube u tgk table nih.. Mencik mencik mencik.. I nak MU menang.. Sekarang nih MU dah kalah.. Tak memasal I kene bahan kaw kaw punyaaa.... (*sila bergaya seperti Dafi) Mencik laaa gini.. I hate u, u noe.. Mencik mencik mencik.. Kepada fan MU, tamao nangis nangis.. Nanti I pun nak nangis same.. Chill oche..??

Mode: gelak bosar.. HaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHa.. lalalala~ 

p/s: Fan MU jangan maraa aaa.. Gurau gurau je.. ^_^

17 Drop Your Comment:

zaty luvlianncezzz May 2, 2011 at 12:10 AM  

sy fan mu..x marah pon =p

Mari menghayati di cni
korang buat belog utk apa?

Ayie May 2, 2011 at 12:26 AM  

jangan maraa aa.. nanti kene jual.. ^^

Miss Shikio May 2, 2011 at 12:27 AM  

x minat bola!!!!

haahahha~

Miecyber May 2, 2011 at 12:35 AM  

Mungkin Chealsea menang lepas nie..

Saya Fan Nepal...

Kapalterbang bateri

harrazdani May 2, 2011 at 12:40 AM  

tp aku rasa ada percaturan pihak bookie antarabangsa.untuk menambah tarikan pada perlawanan antara chelsea dan MU 7 mei nanti. apa pun glory2 man united.

adwafarahin May 2, 2011 at 12:47 AM  

bahasa2 yg atas tu mmg mintak kaki

keji uuu!

hahahahah

faiz May 2, 2011 at 12:55 AM  

hahahahahahahahahahahahah...arsenal menang...padan muke MU..

Ayie May 2, 2011 at 1:00 AM  

Shikio- Uhh..?? tak minat..?? kalau bola tak minat, Football minat tak..??

Ayie May 2, 2011 at 1:01 AM  

Miecyber- hahahaha.. kita tunggu dan lihat.. Sapa yang kenaaaaaaa... ^^

*saya fan Malaysia.. Tanah tumpah darahku.. ^-^

Ayie May 2, 2011 at 1:02 AM  

Harazdani- Ada banyak aktiviti ''comeback'' dalam team arsenal.. Tu antara punca arsenal menjadi tadi.. banyak kali kot arsenal try score.. Tade luck je.. ^^

Ayie May 2, 2011 at 1:03 AM  

Adwa- Euuuu.. Jangan lew mencik I.. HAHAHAH..

Ayie May 2, 2011 at 1:04 AM  

Faiz- Yeahhh.. Long live arsenal.. Fabio (MU) banyak buat hal tadi.. Dia antara punca arsenal bebas.. Thanx Fabio.. I lap U.. hahaha

GiveAsh May 2, 2011 at 1:34 AM  

sempat tengok game ni tadi masa kat bagan lalang..

Ayie May 2, 2011 at 2:11 AM  

abu- anda saksi kekalahan MU..?? hehe.. *jangan mara aa.. ^^

Siti Aziz May 2, 2011 at 6:09 AM  

gila geli sekarang.. ^_^

Ayie May 3, 2011 at 12:04 PM  

geli geli.. hahahaha

chii May 3, 2011 at 10:57 PM  

errr...tetiba kan..time chii baca n3 ni..chii ter imagine baca dgn gaya ala2 lembut plak..hadoii

About This Blog

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP