Thursday, May 12, 2011

Sembang : : Reveal..!! Cara Obama menjejaki Osama..

 Ce tengok gambar bawah nih..


Dah reveal dah weh.. Osama kantoi sebab dia main IPhone.. Haduii... Apahal la Osama g main natang tuh.. Kan dah kantoi.. Tengok tuh, Obama siap like lagi..
HAHAHAHAHAHA

p/s: Teman tak taw la Osama nih betul betul pejuang islam atau dia cuma watak rekaan Amerika.. Tapi yang pasti, Obama memang watak utama.. hehehe
Kredit: Wacava.net

24 Drop Your Comment:

KurekureKecik May 12, 2011 at 9:17 PM  

hahahhaa....sengal ubi!

rara pinkmafia May 12, 2011 at 9:20 PM  

hahahhaaha sabo jelah aku kan.

jack May 12, 2011 at 9:43 PM  

Haha..osama ada facebook la..Jom add..haha

ZWAN SABRI May 12, 2011 at 9:49 PM  

HAHA.. Pndai orang yang bwat lawak fb tu.. HAHA

MySuaraBlog: Jangan Hina Mereka!

ZWAN SABRI May 12, 2011 at 9:49 PM  

HAHA.. Pndai orang yang bwat lawak fb tu.. HAHA

MySuaraBlog: Jangan Hina Mereka!

chii May 12, 2011 at 10:35 PM  

ni kira ok lg..chii pernah nampak osama online kt sykpe...ahahah

adwafarahin May 12, 2011 at 10:46 PM  

nampak benor nipunye~

haha

adwafarahin May 12, 2011 at 10:46 PM  

nampak benor nipunye~

haha

Ija AppLe :) May 12, 2011 at 11:47 PM  

hahaha . .
what de.. .. .. ! :D

Ija AppLe :) May 12, 2011 at 11:47 PM  

hahaha . .
what de.. .. .. ! :D

Ayie May 13, 2011 at 12:56 AM  

Jack- aku dah add dah.. hahahaa

Ayie May 13, 2011 at 12:56 AM  

rara- kaki layan DVD la nih.. hahaha

Ayie May 13, 2011 at 12:56 AM  

Kura-kura- hahahaha.. stail gile kot.. ^^

Ayie May 13, 2011 at 12:57 AM  

Zwan- entah dari mana la mereka dapat idea.. sgt kretip.. ^^

Ayie May 13, 2011 at 12:59 AM  

Ija- wat de neraka.. hahahaa

Ayie May 13, 2011 at 12:59 AM  

Adwa- kaki layan DVD tuh.. hahahaa

Ayie May 13, 2011 at 12:59 AM  

Chii- hahahahhaa.. chii tak buzz dia ke..??

abu May 13, 2011 at 1:43 AM  

ni cuam gurauan bongok dorng jak ni..keh!

Ayie May 13, 2011 at 2:10 AM  

abu- HAHAHAHA.. serius buat orang gelak.. ^^

RABUN @ INDRA QIRANA May 13, 2011 at 2:12 AM  

aku pon tak pasti dia pejuang islam atau tak..tapi aku rasa dia tersilap serang WTC tu...patut dia serang ISRAEL dan bebaskan Palestin.

chii May 14, 2011 at 10:17 AM  

x sempat arr...lgpun time tu chii x add dia..ahaha

Ayie May 14, 2011 at 11:37 AM  

Rabun- Betul gak tuh.. kalau dia bawak pesawat, poie hempas kat gudang senjata israel, kan bagus..

Ayie May 14, 2011 at 11:38 AM  

Chii- kerugian nih.. hahaha

faiz May 14, 2011 at 11:42 AM  

heheh...mmgla osama ni...xpsl2 kantoi..heheh

About This Blog

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP