Wednesday, May 4, 2011

Sembang : : Oke tak..??

Pertama tamanya, teman nak mintak maap le kepada semua reader yang menyepam teman dari malam tadi.. Bukan teman tanak menyepam anda semula, tapi teman tgh bizi mengubahsuai blog nih.. Modified baik punyaa.. Teman masih guna template yang sama memandangkan tak ada template lain yang berjaya menggoda jiwa teman..

Maka disini, teman nak tanya, oke tak blog teman sekarang nih..?? Dah semakin mesra mata anda..?? Teman bukan hapa, teman taw ada diantara anda nih sakit mata membaca blog teman sebab background gelap.. Jadi disebabkan hal tuh, teman tuka warna background blog nih.. Harap-harap oke le yep.. Kalau tak, rugi le teman dok bersengkang mata mengerjakan XML template blog nih.. 

 Nih gambar blog teman sebelum di'renovate

Satu lagi teman nak tanya, blog nih berat tak..?? Sila nyatakan dengan sejujur ikhlas hatimu.. Teman taw, bukan semua pakai UNIFI.. Rata-ratanya pakai WiFi yang dah kompom terkedek kedek macam siput sedut.. Teman taknak le menyusahkan anda, nak loading sikit punya payah.. Kalau anda ada sebarang cadangan, jangan malu malu nak lontarkan didalam kotak komen yep.. 

p/s: header teman cun tak..?? teman buat sendiri tuh.. Jangan tak caya, teman guna Microsoft  Office Power Point, Paint dan Microsoft Office Picture Manager je.. Serius nih, tak tipu..^-^

40 Drop Your Comment:

Afzainizam May 4, 2011 at 5:06 AM  

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
air baling kenduri kahwin

uihhhh suci bersih hitam poutih kehidupan ... mmg sempoiiii... cantik ringkas... aku rasa lebih kemas beb

Afzainizam May 4, 2011 at 5:07 AM  

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
air baling kenduri kahwin

jujur ringan beb walau pun line aku tak power tapi aku tak tunggu lama bukak blog ko ni... banyak perubahan tau... tahniah

faiz May 4, 2011 at 5:39 AM  

aku bukak blog ko setengah jam baru dpt bukak..pakai unifi....heheh..takdela ok je loading blog ko ni...mmg smartla renovation ko buat kat blog ko ni...header design sendiri ke??mmg smart...

Princess Tutu May 4, 2011 at 7:17 AM  

waaaaaa....lawa... ^^

adwafarahin May 4, 2011 at 7:59 AM  

style habes da nie ayie..kaler font je kasi wane hitam gelap sket or font tu tebalkan sket

yg lain terbaekk! x berat :)

jack May 4, 2011 at 8:30 AM  

wow..patut la lain macam je bila aku masuk blog ni tadi..hehe...loading ok..header smart...cantik..

Kakzakie May 4, 2011 at 8:31 AM  

Oh... tukar header dah. Ok cantik pada mata kakak kalau compare yg lepas.

Background N3 masih gelap sikit. Kena pay more attention buat kakak yg dah tua rabun ini. Heee.....

Miecyber May 4, 2011 at 8:51 AM  

Very nice header.
Daisukidesu....:D

Penemuan Saintis Islam

.::: Princess MOMOY :::. May 4, 2011 at 9:34 AM  

cantik. bestnyer...
background blog MOmoy pun hitam dan tak ada header pun
huhu.... tak ada idea lagi nak buat apa dengan header momoy tu

btw bro ayie... momoy paling suka perkataan "No tittle" tu
hihi...

Nurul Amira Mohamad Salleh May 4, 2011 at 9:42 AM  

HALO AYIE !!
teman nk jd komentar sat noh . :D
blog sakit mate ? oh tdak sama sekali !! smart2 !! header un smart !! "bila aq bosan aq suka merepek ? "
iyuww,. x merepek un,. sume entry hang two thumbs up !! :)
btw , sy suke komen blogger ats nih "suke pekataan "no title " uh . wink~

chii May 4, 2011 at 10:27 AM  

header smart seh...sgt stylo :)

blog tade berat..kiranya kalo kelip mata..3 kali kelip2..da leh baca da isi semua

Ayie May 4, 2011 at 12:15 PM  

Afzainizam- thanx bro.. aku dah cuba sedaya upaya nih..

kalau blog nih ringan, bagus laa.. aku risau blog berat.. jangan kata orang lain, aku pun tension dgn blog berat nih.. ^^

Ayie May 4, 2011 at 12:16 PM  

Faiz- agak melampau kalau UNIFI pun tak mampu nak loading blog nih.. hahaha.. btw, thanx ye bro.. ^^

Ayie May 4, 2011 at 12:17 PM  

Princes tutu- Thanx sis.. Err, welkam..

Ayie May 4, 2011 at 12:17 PM  

Adwa- front yang mana weh..?? Post front..?? Link front..?? Title front..??

Ayie May 4, 2011 at 12:19 PM  

Kakzakie- ehehe.. nanti malam, saya cerahkan lagi yep.. akak komen la, sesuai tak.. ^^

Ayie May 4, 2011 at 12:19 PM  

miecyber- thanx bro.. pujian tuh.. ^^

Ayie May 4, 2011 at 12:20 PM  

Momoy- try la ubah suai.. guna template sedia ada, just adjust coding warna je.. Tak susah pun.. ^^

header, buat la gamba momoy makan nasik.. setel.. hahaha.. *gurau2..

Ayie May 4, 2011 at 12:21 PM  

Amira- komentar la.. komentar laa.. takde tol taw.. free of cas.. ^^

Ayie May 4, 2011 at 12:22 PM  

Chii- kalau gitu, bagus laa.. bukan hapa, kalau bole, nak buat blog nih mesra pengguna.. tak suka la loading terkedek-kedek.. tension jadinya nanti.. ^^

fadh leyanie May 4, 2011 at 12:52 PM  

biar pgkomen profesional nak comment skit..secara keseluruhan sy bagi 10 bintang untuk template ni..kemas dan ringkas..^^

Fyqa May 4, 2011 at 1:12 PM  

header simple but nice. i loike hihi

*tak berat lah.biasa2 je :))

mykhalis May 4, 2011 at 1:13 PM  

ok dah nie..rasa nak upah mintak buat je..hmm..bila la Khalis dapat masuk dalam bloglist nie kan?hhe

Nurul Amira Mohamad Salleh May 4, 2011 at 1:18 PM  

x de kne charge kan ? haha okay , t nk spam lagi . huhu mane entry baru ?

Filippo May 4, 2011 at 1:40 PM  

perghhh smart2.....
nk tuka gak la pasni..ahha

Siti Aziz May 4, 2011 at 1:56 PM  

kembang idong tuan tanah kena puji.. hi3..

****..


hahahahaha

NURUL NAJWA May 4, 2011 at 3:00 PM  

Cantekkk!!! :D

Ini Kisah Tia May 4, 2011 at 4:44 PM  

aisehman . terasa lak Tia kan . background blog Tia gelap semacam . hemoh2 ! blog ringan je punnn.. suka!

Miss Shikio May 4, 2011 at 5:15 PM  

memang dah terbaek blog ni

nak masuk pon x lambat, ringan ja

hehehe~

amny May 4, 2011 at 5:15 PM  

cantiklaaa header die....amni nak guna header yang ade sblum ni,tapi xsesuai plak ngn template sekarang nii...nak buat sendiri xreti,sebab sebelum ni orang je yang sponser..heheheheheh...

load xberat..lagi ringan adelahh..^^

n btw,template sekarang lagi ok dr dlu..kalau dulu kena bawak lampu suluh..sebab gelap sangat template sebelum nii..(^^,)Y

Ayie May 4, 2011 at 7:17 PM  

fadh leyanie- wow.. 10 bintang.. tengkiu tengkiu.. tengkiu to my appa, to my amma, tarak lupa sama wa punya follower.. hahaha

Ayie May 4, 2011 at 7:17 PM  

Fyqa- u lolike..?? ada bintang tak..?? Kasi sikit.. hehehe

Ayie May 4, 2011 at 7:19 PM  

Khalis- erk, bloglist..?? kan anda dah masuk dalam kategori pengomen tegar.. nak lagi..?? hahaha..

Ayie May 4, 2011 at 7:20 PM  

Amira- tade charge.. tapi kene tol.. sama kan..? hahaa..

*entry baru dah publish dah.. biasa laa, mengutuk amerika lagi.. ^^

Ayie May 4, 2011 at 7:21 PM  

Pippo- yeah.. mari la main tukar tukar.. Coding je pun, tak susah mana.. hahaha

Ayie May 4, 2011 at 7:21 PM  

Siti- dah kombang kucup hidung teman nih.. hahahahahaaha ^^

Ayie May 4, 2011 at 7:21 PM  

Najwa- tengkiu dear.. hahaha

Ayie May 4, 2011 at 7:22 PM  

Shikio- Pujian melangit tuh.. kan dah kombang hidung teman nih.. hahahahaa

Ayie May 4, 2011 at 7:23 PM  

Tia- hahaha.. bukan semua orang suka background gelap.. dan bukan semua orang jugak suka background putih.. Ikut suka la yep.. Blog kita.. hahahaha

Ayie May 4, 2011 at 7:24 PM  

Amny- Cuba la ubah suai template tuh.. Just ubah warna.. Yang penting kene taw coding warna, then semua setel.. ^^

About This Blog

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP