Thursday, May 12, 2011

Sembang : : Bila blog kene block

Bila blog kene block, rasa macam nak mengamuk pun ada.. Aummm aummm..


Hampir sejam try masuk, baru kol 7 tadi boleh.. Ciskek sungguh.. Wahai rakan rakan, adakah anda jua mempunyai masalah yang sama..?? Sila reply di kotak komen dibawah..
=.=''

25 Drop Your Comment:

adwafarahin May 12, 2011 at 7:37 PM  

yeee tu pon lps ko terjah aku..klu x
-___-

adwafarahin May 12, 2011 at 7:37 PM  

yeee tu pon lps ko terjah aku..klu x
-___-

Ayie May 12, 2011 at 7:44 PM  

Uuuu.. Sila habiskan ayat..

saya YANA May 12, 2011 at 7:57 PM  

Yana pon same... tak bole buka bila kita search blogger.com tapi bole buka bila kita buka blog orang yg ada navbar..jadi klik je la kt design...

adwafarahin May 12, 2011 at 8:11 PM  

bak kate kwn aku im "speeches"

Ayie May 12, 2011 at 8:13 PM  

Adwa- mintak maaf, tapi teman tak gheti ghoyak enggelish nih.. HAHAHAAHA

afzai.nizam May 12, 2011 at 8:13 PM  

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
diy bumbung kereta karat

betul lahhhh aku pun terkena .... hari ni macam agak sukar nak berblog ni.... baru tadi ada problem tak leh masuk pasword pulak... eeeeiiisshhh tension

Ayie May 12, 2011 at 8:13 PM  

Yana- Dah dapat info, mereka buat maintanance tadi.. hoho.. kasi la taw awal awal..

Afzainizam May 12, 2011 at 8:13 PM  

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
diy bumbung kereta karat

betul lahhhh aku pun terkena .... hari ni macam agak sukar nak berblog ni.... baru tadi ada problem tak leh masuk pasword pulak... eeeeiiisshhh tension

Ayie May 12, 2011 at 8:16 PM  

Afzainizam- mood nak berblog di petang hari terbantut.. memang benar benar cisdel...!!

Fyqa May 12, 2011 at 8:33 PM  

haha. sme la. gerammmm

Shaherah May 12, 2011 at 8:35 PM  

ha ah.. tadi petang memang macam tu.. macam nak bakat laptop ni tadi.. eheee

abu May 12, 2011 at 8:46 PM  

gile takut aku kalau kat opis blogspot kena block..

aku resign terus..hahaha

ABU May 12, 2011 at 8:46 PM  

gile takut aku kalau kat opis blogspot kena block..

aku resign terus..hahaha

sweet like what May 12, 2011 at 8:55 PM  

same la td...riso gak blog tetibe jer hilang..huhu..parah nk cari balik..hehe

jack May 12, 2011 at 9:47 PM  

blogger.com masih dalam mantainance tadi..aku pun tak dapat..

chii May 12, 2011 at 10:37 PM  

blogspot ada probx td kan..leh katakan sumer taleh nk login...haishhh

Siti Aziz May 13, 2011 at 12:39 AM  

mek tie pun kena...hu3...

Ayie May 13, 2011 at 12:51 AM  

Fyqa- hahaha.. maintanance sedang dilaksanakan.. ^^

Ayie May 13, 2011 at 12:52 AM  

Abu- okeh, aku join ko resign.. orite..?? hahaha

Ayie May 13, 2011 at 12:52 AM  

Shaherah- erk, jangan bakar sis.. meh kasi kat teman.. teman terima je.. ^^

Ayie May 13, 2011 at 12:53 AM  

Jack- tapi sekarang dah okeh.. hahaha

Ayie May 13, 2011 at 12:53 AM  

SLW- haaa.. meh buat backup meh.. *tapi mcm mana nak buat backup..?? =.=''

Ayie May 13, 2011 at 12:55 AM  

Mektie- nasib baik obama takde blog.. kalau tak, mesti dia pun merungut sama.. hahaha

Ayie May 13, 2011 at 12:55 AM  

Chii- member FB pun kata gitu gak.. Kiranya semua la takley masuk.. ^^

About This Blog

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP