Monday, May 2, 2011

Sembang : : Award Dari Ustaz Love~

Wow.. Very first time, dapat award nih.. Nih yang rasa macam nak kecoh satu dunia nih.. Err, terima kasih kepada Ustaz Love yang sudi memberikan teman satu award, (*mode: nak nangis).. Tak lupa juga kepada semua yang sudi menyokong, membaca, mengomen dan mengomel, mengutuk dan sebagainya.. I luv u guys.. Tak lupa jugak kepada Ibu dan bapak yang sudi mengajar anakmu ini belajar ''menjahanamkan'' PC dirumah.. Kalau tak dibenarkan, maybe teman tak gheti le nak bermain script nih.. Apatah lagi coding.. Sebelum terlupa, terima kasih jugak kepada silent reader teman, teman taw ada ramai silent reader, tapi tanak komen... Walaupun anda tak tinggalkan jejak, anda tetap dihati teman nih haa.. ^^

About Me:
Teman nih berblog sebab bosan malam malam tade koje.. Jadi bila dah ada blog picisan nih, bole le teman meluahkan perasaan dan sanubari teman.. Lagipun, tak ramai reader blog nih kenal teman.. Jadi teman tak le malu sgt nak luahkan perasaan.. Miaahahaha.. Uhh.. Sesi dah tamat.. Adios.. hahaha..

Teman nak kasi award nih kepada 15 blogger:

  1. Adwa
  2. Abu
  3. Siti Aziz
  4. Faiz
  5. Sekamar RIndu
  6. Pippo
  7. Jack
  8. Shikio
  9. Puyie
  10. Miecyber
  11. Khalis
  12. Atok
  13. Sharinginfoz
  14. Momoy
  15. Cantek

46 Drop Your Comment:

adwafarahin May 2, 2011 at 12:56 AM  

makaseh ayie ^^

nak nangis kat tangga jup
*erk?motif? hahahah

Ayie May 2, 2011 at 1:00 AM  

Wow.. adwa terharu laa.. ^^

amny May 2, 2011 at 1:02 AM  

dah lama xdpt awrd...xde spe sudi nak bagii..hehe

faiz May 2, 2011 at 1:22 AM  

secara automatiknye aku pon dapeikla award ni ye??time kasih...nanti tggu hadiah sampai keik umah ko..heheh

GiveAsh May 2, 2011 at 1:36 AM  

aku mdapat award? wah sungguh terharu..
terima kasih aku uacapkan..oyeh!!

Ayie May 2, 2011 at 1:37 AM  

Anny- rajin rajin le menyembang.. kompom dapat sebijik dua.. ^^

Ayie May 2, 2011 at 1:37 AM  

Faiz- aku nak keta Inspira sebijik.. sila post yep.. hahahaa

Ayie May 2, 2011 at 1:38 AM  

Abu- Uhh.. G tdo la abu.. budak kecik takley tdo lewat lewat.. nanti bentan.. ^_^

Ini Kisah Tia May 2, 2011 at 2:13 AM  

holoh . untuk teman yang kepala senget ni mana ? haha ! teman guraw jee oke . teruskan usaha berblog selaju mungkin . hehee ..

Ayie May 2, 2011 at 2:16 AM  

Tia- Uhh.. nanti bulan depan teman kasi yop.. ^^

Siti Aziz May 2, 2011 at 5:59 AM  

sob!! sob!! no:3.. mak kat kg kena tahu nie.. wajib.. ha3..

time kasih daun pisang tuan tanah.. ha3... ^_^V

Hafriz Mohamad May 2, 2011 at 6:52 AM  

aik.. utk teman xde ker..? huhu..
isk3.. ~_~

Miecyber May 2, 2011 at 9:20 AM  

Makasih sobat atas award yang di berikan...

Kapalterbang bateri

mykhalis May 2, 2011 at 1:02 PM  

jiwa lembut rupanya.. hehe..jgnla nangis depan pc ek

Ustaz Love May 2, 2011 at 2:02 PM  

Salam..

Ustaz Love pun menyampaikan award ini dengan penuh tangisan.. sungguh tacing..

nas May 2, 2011 at 8:16 PM  

kecewa sket xdpt award
xpe la.. aku pon xrajin buat bende2 ni pon :P

latest entri:

bukan Artis malaysia je yang meniru k-pop..

Afzainizam May 2, 2011 at 8:52 PM  

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
abu nak Tanya kenapa cermin sebelh kiri

warrrrghhhh suatu yang mengharukan bila ada orang yang menghargai blog kamu

h A n Y S May 3, 2011 at 2:07 AM  

ucapan penghargaan macam baru lepas dpt award 'pelakon fofular berita harian'.. hehee~
;D

.::: Princess MOMOY :::. May 3, 2011 at 10:33 AM  

Terima kasih bro ayie
nnt momoy buat


Katak Puru boleh dimakan???"
Japan Made Cafe a.k.a Cosplay Restaurant"

Ayie May 3, 2011 at 12:02 PM  

Siti- wow.. mak perlu taw..?? Apakah..?? hahahahaa ^^

Ayie May 3, 2011 at 12:02 PM  

Hafriz- err.. nak ke bro..?? kene le rajin2 melepak kat sini.. hahahaha

Ayie May 3, 2011 at 12:02 PM  

Khalis- Uhh.. kejam disitu. nak nangis nih.. HAHAHA

Ayie May 3, 2011 at 12:03 PM  

Ustaz- tersentuh jiwa ini.. ^^

Ayie May 3, 2011 at 12:03 PM  

Nas- ^-^

Ayie May 3, 2011 at 12:04 PM  

hanys- bukan selalu dapat.. hahahahahahaha

Ayie May 3, 2011 at 12:04 PM  

Momoy- ur welkam dear.. ^^

Siti Aziz May 3, 2011 at 1:40 PM  

Apekah i2??? -_-"

.::: Princess MOMOY :::. May 3, 2011 at 2:01 PM  

okay ayie
sudah siap
boleh check di sini

Cerita tentang... (kalau korang nak tahu je la)"

Kakzakie May 3, 2011 at 2:02 PM  

Itulah hikmah berblog ini Ayie kan.... ada teman walau tak dapat dijangkau dek mata kita....

Ayie May 3, 2011 at 2:55 PM  

Siti- Haaaa.. apakah..?? apakah..?? ^^

Ayie May 3, 2011 at 2:56 PM  

Momoy- thanx coz tag ayie.. ^^

*job momoy sgt best.. ^^

Ayie May 3, 2011 at 2:57 PM  

Kak Zakie- Bagus sebenarnya blog nih, boleh menambahkan kawan.. Boleh kata 90% follower saya, saya tak kenal.. Tapi masih boleh berbual.. Berbanding FB, orang lebih anggap FB sebagai private..

.::: Princess MOMOY :::. May 3, 2011 at 3:28 PM  

A Ayie
Best juga bila dapat memasamkan diri
hihi...

@ Kakzakie
tu la kan. kadang-kadang rakan maya lebih sporting

Suhami Ahmad May 3, 2011 at 5:12 PM  

Aloloooo...so sweet... atok pun dapat....nak nagis laju2 ni...hihi...macih!!!

Miecyber May 3, 2011 at 5:47 PM  

Tahniah kepada penerima award..

Atap genting dari tiub ubat gigi

Penemuan Saintis Islam

Sharinginfoz May 3, 2011 at 6:35 PM  

tahniah for the award dan terima kasih also

ABU May 3, 2011 at 8:45 PM  

eh baru perasan rupanya aku ada dlm list pengomen tegar dlm blog ni..hahaha

ah tegar gile...!

chii May 3, 2011 at 10:56 PM  

x acii..nape nama chii tade pun..ehehe :p

Ayie May 3, 2011 at 10:57 PM  

Momoy- Keje masam masam baru puas hati.. ^^

Ayie May 3, 2011 at 10:57 PM  

Miecyber- ^-^

Ayie May 3, 2011 at 10:58 PM  

Atok- sila la nangis sekarang.. ^^

Ayie May 3, 2011 at 10:59 PM  

Sharinginfoz- Ur Welkam bro.. Pengomen tegar blog nih patut dapat award.. ^^

Ayie May 3, 2011 at 11:00 PM  

Abu- hahaha.. Sebab aku tak buat widget pengomen tegar.. Nanti aku buat satu, tengok le nama anda nombor berapa.. ^^

Ayie May 3, 2011 at 11:00 PM  

Chii- tak cukup tegar lagi tuh kot... ^^

ABU May 4, 2011 at 12:54 AM  

haha susah nak dpt no satu sbb jarang bw..kalau banya masa free tak pe la..ni asyik sebok keja jak..adoi!!

Ayie May 4, 2011 at 12:28 PM  

abu- sama la kita.. tension duh.. asyik koje macam orang gile.. kaya tak jugak.. hahaha

About This Blog

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP