Friday, May 27, 2011

Sembang : : Bila ada orang sepam teman, teman buat gini..

Sepam nih sebenarnya adalah perkara tak bermoral..Teman tak gemar sgt sebenarnya.. Justeru tu, bila ada spam yang masuk ke kotak komen, makanya teman akan analisa keperluan untuk meng'publishkan komen tuh.. Jika teman rasa komen tuh tak perlu di''publish, makanya komen tuh akan dikategorikan sebagai ''rubbish''.. Setelah komen tersebut dikategorikan sebagai rubbish, makanya, teman akan buat gini..




Dah la menyepam.. Pakai nama Anon pulak tuh.. Memang saje je laa.. HAHAHA..

13 Drop Your Comment:

Miecyber May 27, 2011 at 2:21 PM  

Harap harap komen dari saya tidak di kira spam...


Jus Katak

Suhami Ahmad May 27, 2011 at 4:29 PM  

ramai yang menyepam blog atok..tapi atok buat tak tahu je as long as dia tak publish...hihi

faiz May 27, 2011 at 5:55 PM  

nasib komen spamm ni xpublish terus..bleyla delete

adwafarahin May 27, 2011 at 9:11 PM  

segan nk reveal nama la tuh
hahaha

aku set siap2, anon di larang masuk..
so klu komen mmg msuk tong sampah la :P

caliph shuriken May 28, 2011 at 12:02 AM  

terbaikkk punya solution ^^

suha May 28, 2011 at 1:20 AM  

pheewiitt..erk tak memasal (^_^)

Ayie May 28, 2011 at 3:46 AM  

Miecyber- bukan semua komen spam adalah spam.. sebab tu kene analisa dulu keperluan untuk publish dia.. ^^

Ayie May 28, 2011 at 3:47 AM  

Atok- heh, samo laa.. tapi yang nih berat sikit.. terpaksa didelete memandangkan komen tuh tak perlu wujud.. hahaha

Ayie May 28, 2011 at 3:47 AM  

Faiz- tu la kepentingan spam filter.. hahaha

Ayie May 28, 2011 at 3:48 AM  

Adwa- tu kejam sgt.. nak set anon not allowed macam tak best je.. hahahaa..

Dia takde nama kot.. email tade, hapa pun takde.. hahah

Ayie May 28, 2011 at 3:49 AM  

Caliph- nih la solution paling baik.. hahaha

Ayie May 28, 2011 at 3:49 AM  

suha- dia carik nahas.. hahaha

tia @ Ini Kisah Tia May 28, 2011 at 10:34 AM  

hari tu Tia ada . cik anon gitu . haha! nyepam habisss . mungkin blog ayie dofollow kot . tu pasal anon datang menyepam ..

About This Blog

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP