Thursday, May 5, 2011

Sembang : : Fast Five Terbaik~

Teman rasa dah ramai yang review pasal movie nih.. Tapi teman nak jugak review memandangkan teman suka habis dengan movie nih.. Lakonan mereka sangat style, malah stunt pun nampak real.. Daripada sumber yang boleh dipercayai, stunt tuh dikatakan dilakukan sendiri oleh pelakon Fast Five tuh.. Nice kan..?? Memang nice weh.. Sumpah teman solute..

Ada satu scene yang teman suka gilak.. Scene bawak lari peti simpanan tuh.. Bayangkan 2 bijik keta tarik peti simpanan kat tengah jalan..?? Teman tak kesah sgt pasal keta dan peti simpanan tuh, tapi teman dok piki, tak jahanam ke jalanraya dia..?? Kalau bawak slow tape lagi.. Nih nampak laju bukan main.. Erk.. Entah entah nampak je laju, tapi slow kot.. hahaha.. Tak kesah le.. Tapi scene tu memang style.. Unik duh.. Tak pernah dibuat dek orang.. hahaha.. ^^

Anda dah tengok..?? Kalau belum sila la tengok.. serius tak rugi bai.. Wayang..?? tak payah der.. Torrent kan ada.. Download sudah le.. Buat hapa le nak mengayakan orang barat tuh.. HAHAHA..  Kalau anda nak download, meh sini.. Download kat sini for free.. Tapi nak diingatkan, kualiti video download tuh tak beberapa cun (*tak le seteruk macam CD Pirate..) memandangkan dia rakam dalam wayang.. Kalau nak cun, kene tunggu seminggu lagi kot.. Sebelum terlupa, kepada yang pakai berukben tuh, dinasihatkan tak payah laa download pakai berukben.. Nanti habis limit.. Kalau nak download, poie le ke cc ke, McD ke atau cuba la curi WiFi.. Setel.. HAHAHA.. *gelak evil

31 Drop Your Comment:

alexa yussida May 5, 2011 at 8:58 PM  

ramai yg duk review kata cite nih best..huhu nak kena dunlod nih :)

adwafarahin May 5, 2011 at 9:14 PM  

aishhh x tau nk ckp ape
tp mmg best cter nie :P

azizul May 5, 2011 at 9:26 PM  

x dak rece langsung,,huh

Filippo May 5, 2011 at 9:33 PM  

teman udoh tengok cite ni yop...
cite ni mmg banyk aksi tembak2...
tp race ada skali je, itupon time deme cilok kete polis...ahaha

tapi lagi best dari fast 4..

ABU May 5, 2011 at 9:41 PM  

aku tak tengok lagi..arghh!!

Arya Putra May 5, 2011 at 9:52 PM  

nah..amek ni..kualiti lagi baik dari TS..

http://www.megaupload.com/?d=NXWH7EIP

IsMaiL May 5, 2011 at 10:21 PM  

citer nie cm best je.. rmai yg cakap.. tapi xygk agi pon T_T

anyway, dah follow blog nie.. :D

Miecyber May 5, 2011 at 10:23 PM  

Nak try donload lah....

Tips Kejayaan

faiz May 5, 2011 at 10:36 PM  

tgk wayang barula layan...takkan citer jiwang baru nak tgk wayang..heheh

Ayie May 5, 2011 at 10:56 PM  

Alexa- serius layan sis.. tak tipu punya.. ^^

Ayie May 5, 2011 at 10:56 PM  

Adwa- stunt mereka sangat unik.. mana ada orang buat cerita macam tuh.. mereka yang pertama.. Solute habis.. ^^

Ayie May 5, 2011 at 10:58 PM  

Azizul- takde race, tapi puas hati tgk.. yang penting takde ending, ''zack, aku cintakan ko..''.. hahahahaha

Ayie May 5, 2011 at 10:59 PM  

Pippo- serius, mereka dah kembalikan keyakinan aku pada mereka.. dulu masa FF4, aku keciwa habis..

Ayie May 5, 2011 at 10:59 PM  

Abu- download laa... setel.. ^^

Ayie May 5, 2011 at 11:00 PM  

Hac- thanx bro.. Ko ada akaun mega ke bro..?? ke ko hack..?? hahahaa

Ayie May 5, 2011 at 11:00 PM  

Ismail- thanx bro.. g le tgk.. serius layan.. ^^

Ayie May 5, 2011 at 11:01 PM  

Miecyber- download la cepat2.. hahahaa

Ayie May 5, 2011 at 11:01 PM  

Faiz- err.. macam tau tau je.. HAHAHAH

Farah Azurah May 5, 2011 at 11:04 PM  

nak tengok kat wayang tapi adik daa beli kan cd dulu ..daa mak xbagi g tgk wyg ..sedih ... ok,scene bawak peti uw ..nak cakap ni laa ..HEBAT !!gila peti berat macam uw mlayang-layang kat jalan ..hehehhe

nur May 5, 2011 at 11:36 PM  

Nak tengok!!! Suke tengok citer citer yang fast ni.. Laju je jalan cerita dan sentiasa dibawah keadaan alert kan.. Penuh adrenaline...

jack May 5, 2011 at 11:52 PM  

Nak download juga...tapi...tapi..siput..lambat berjalan..hahhaa

adwafarahin May 5, 2011 at 11:52 PM  

yeah! btl sgt2
last2 dlm peti tu kosong je
diorang lg cekap amik dwet tu dlu

part paling best letupkan jamban..perhh aku tgk pon nk muntah

waa kagum kejap aku tgk..hahaha

chii May 5, 2011 at 11:58 PM  

bg yg ske drift2 mcm chii...disarankan agar nonton movie ni..mmg superb walaupun chii x tgk lg pun..heheh

amny May 6, 2011 at 12:00 AM  

wahh..leh dowlod..^^

amny May 6, 2011 at 12:02 AM  

mne shoutbox???xjupe..T__T

Ayie May 6, 2011 at 12:44 AM  

Farah- kereta tuh boleh tarik peti besi tuh.. hebat gle.. hahaha

Ayie May 6, 2011 at 12:44 AM  

Nur- sama la kite.. cite aksi sangat best.. hahaa

Ayie May 6, 2011 at 12:44 AM  

Jack- tape bro.. slow slow.. hahaa

Ayie May 6, 2011 at 12:45 AM  

Adwa- aku tak sangka lori sampah tu ada fungsi.. serius tak tersangka.. ^^

Ayie May 6, 2011 at 12:45 AM  

Chii- tengok laa.. serius tak rugi...

Ayie May 6, 2011 at 12:46 AM  

Amny- dah sorok lee.. ada kat belah kanan atas.. ^^

About This Blog

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP