Wednesday, May 11, 2011

Sembang : : Blog Chii kene ambush..!!

Tengah teman syiok menyepam, tiba lah masa untuk teman menyerang blog Chii.. Kenapa teman nak serang blog Chii..?? Sebab dia dah datang menyepam kat blog teman, makanya dia akan diserang balik lahh.. hahaha..

Teman pun kelik le ke link dia kat bloglist teman tuh.. Tiba tiba keluar gambar seperti dibawah nih.. 

Aiiyaaakk.. Blog chii ada malware kah..?? Hoho.. 

Kepada Chii, sila la buat somthing.. Mcm mana teman nak sepam kalau warning gini muncul.. hehe.. ^^

29 Drop Your Comment:

Kakzakie May 11, 2011 at 9:14 AM  

Ada je nak buat org tak senang kan... Kesian chii....

faiz May 11, 2011 at 9:29 AM  

tula...aku selalu masuk blog chii ni...mmg blog dia kena malware gak dari semalam..

jack May 11, 2011 at 10:09 AM  

bahaya tu..

Ini Kisah Tia May 11, 2011 at 11:27 AM  

ha ah leee . tu pasai kemarin teman tak nyinggoh sini sebab bila Tia buka blog ni , kena malware daaa kesan dari blog si chii tuh . uhuhuuu

chii May 11, 2011 at 11:33 AM  

aduhaii..chii pun x psti dr mana chii dpt malware tu..skrg ni x pasal2 da spread kat byk tmpat..skg ni pun kalo nk view blog..terpaksa guna IE..firefox da block abh..sedey nyaa...wuuuuuuuaaaaaaaaaa

ABU May 11, 2011 at 11:40 AM  

wah bahaya..jangkitan virus..
aku dah lah kurang dayatahan badan..har har..

adwafarahin May 11, 2011 at 12:33 PM  

dramatik btl lah abu nie

-___-"

blog-tips-kurus May 11, 2011 at 1:16 PM  

ooo.. nak menyepam yek? hehe!

S..U..D..@..I..S May 11, 2011 at 1:40 PM  

kena serang malware ya....bahaya nih cepat buat sesuatu tanya pakar

Ayie May 11, 2011 at 2:26 PM  

Kakzakie- tu la pasal sis.. kesian.. *saya pun kene gak.. ^^

Ayie May 11, 2011 at 2:26 PM  

Faiz- aku pun kene malware semalam @ kelmarin.. cis.. Nate sungguh malware nih.. =.=''

Ayie May 11, 2011 at 2:27 PM  

Jack- memang bahaya weh.. kalau jangkit kt komputer, say bye bye laaa..

Ayie May 11, 2011 at 2:27 PM  

Tia- hoh.. patut la trafic turun macam air.. cis.. =.=''

Ayie May 11, 2011 at 2:28 PM  

Chii- try la buat macam ayie.. betulkan icon bloglist tuh.. cuba je, mana taw jadi.. ^^

Ayie May 11, 2011 at 2:29 PM  

Abu- macam sindrome HIV je bunyinya..?? hahahahahaa

Ayie May 11, 2011 at 2:29 PM  

Adwa- abu, dalam hati ada taman.. hahahaa

Ayie May 11, 2011 at 2:30 PM  

BTK- kalau tak menyepam, tak best laa.. hahaha

Ayie May 11, 2011 at 2:30 PM  

S..U..D..@..I..S- kesian uh.. series kesian.. =.=''

cikida May 11, 2011 at 3:27 PM  

sy blurr...cian la kt sy..=(

Ayie May 11, 2011 at 5:01 PM  

cikida- yeke..?? kesian kat anda.. hehehehe

Suhami Ahmad May 11, 2011 at 5:28 PM  

Atok pun perasan...antvirus atok terus blok blog chii.....x kasi masuk...tp atok masuk gak...hihi

mykhalis May 11, 2011 at 5:41 PM  

memang betul dari smlm takleh masuk..

Miecyber May 11, 2011 at 6:39 PM  

Tak best kalau ada Melware...

Microsoft beli Skype

Ayie May 11, 2011 at 8:00 PM  

Atok- jangan macam macam bro.. silap silap malware jangkit laptop tuh.. ^^

Ayie May 11, 2011 at 8:01 PM  

Khalis- yela bro.. aku try taak boleh.. Takdesesapa yang sudi tolong chii ke..?? kesian dia..

Ayie May 11, 2011 at 8:02 PM  

Miecyber- malware langsung tak best.. wooo.. =.=''

chii May 11, 2011 at 11:18 PM  

chii tade buh bloglist pun..
tp td da inform ngan admin..insya allah dia tlg tgk2 kan..harap2 ;leh cpt settle...

wah..atok men langgar je eh :p

Ayie May 12, 2011 at 12:56 AM  

Atok memang.. hahaha

amny May 12, 2011 at 2:43 PM  

ehhh..bukan bleh buang ke malware???

About This Blog

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP