Saturday, June 11, 2011

Sembang : : Shoutmix gila atau Nuffnang gila atau Blog gila..??

Tak yaha cite banyak.. Ce tgk gambau nih.. Nih bukan edit okeh..!! Serius jadi tadi.. hahaha..




-HAHAHA.. Kepelikan sebentar..

42 Drop Your Comment:

Miss Nur Asmidar June 11, 2011 at 6:55 AM  

yela..kmrin sy hlg folower sy.tp smlm da da blik..

HonEyBuNNy June 11, 2011 at 8:38 AM  

blogspot sekarang macam fening2 sikit la...geram tol la..uhuhu

SweetLikeWhat June 11, 2011 at 8:47 AM  

aahla..dari semalam macam2 bnde pelik...

Kakzakie June 11, 2011 at 9:34 AM  

Kakak rasa bukan nuff yg problem tapi blogspot sejak-sejak ini selalu buat onar...

Awie Omar June 11, 2011 at 9:59 AM  

MAAF KAWAN. BLOG "NOTA EKSTRAVAGANZA" DAH TUKAR NAMA KE "EKSTRAVAGANZA". URL PUN AKU
DAH TUKAR SEKALI. DAH TAK PAKAI LAGI YANG NI "www.notaekstravaganza.blogspot.com"
SEBAB SEKARANG AKU DAH PAKAI YANG NI "www.awieomar.blogspot.com". NAMA KORANG SEMUA MASIH
ADA DALAM SENARAI FOLLOWER BLOG AKU. MASALAHNYA KORANG DAH TAK DAPAT LAGI IKUT APA YANG
AKU UPDATE DALAM BLOG AKU NANTI. JADINYA NAK SETELKAN PROBLEM TU, HARAP KORANG SUDI LA
TEKAN FOLLOW BLOG AKU BALIK. SUDI SUDI LA TEKAN YE. TERIMA KASIH.

tia @ Ini Kisah Tia June 11, 2011 at 11:26 AM  

sama ! iklan entah hilang ke mana .. holiday kut . bhahaha ;)

faiz June 11, 2011 at 12:04 PM  

dah gila iklan ni...mcm dah boring dgn nuffnang ni..BE dah lama xdpt..

Mutiara Bernilai June 11, 2011 at 12:20 PM  

tu |a, rase2 b|gsp0t yg pening ni k0t,,

kadang chatbx i|ang,,kadang f||wer i|ang,,

ntah arr,

ABU June 11, 2011 at 12:35 PM  

iklan nuff dlm shoutbox tu aku tak tahu..hahaha

tapi iklan nuff tu try tengok dlam nuff punya pilihan iklan, ko ada ubah ape2 tak sana?..

sbb apa yg aku tahu.. ada stu seting tu..nuff akan show iklan kalau blog kita dirong pilih tuk run kempen. kalau tak iklan tak appear dlm blog. aku pernah buat entry pasal ni dulu..ok gud luck :)

Sharinginfoz June 11, 2011 at 12:55 PM  

sekejap aja pas tu lama menghilang kan

adwafarahin June 11, 2011 at 2:55 PM  

mcm biskut plak
kejap ade kejap xde
@_@

raihana June 11, 2011 at 5:31 PM  

saya punye nuffanag pun tngah macam tu!

rara pinkmafia June 11, 2011 at 7:09 PM  

mmg lah.kdg2 rara pyn pun hilang.2 hari ni widget followers rara hilang.

Siti Aziz June 11, 2011 at 8:33 PM  

baik mengaku!! pihak mana yang gila?? Ha3...

Miecyber June 11, 2011 at 9:17 PM  

Nuffnang mabuk ????

Kesan Malaria melalui hand phone
Di Mana Ada Kemahuan, Di Situ Ada Jalan...
Bangladesh VS Vietnam

Suhami Ahmad June 12, 2011 at 9:04 AM  

hihi...dio dah tukar kedudukan suka samo suka sudah.... >_<

.::: Princess MOMOY :::. June 12, 2011 at 12:52 PM  

momoy rasa ads ni ikut nuff. kalau rezeki lebih, kita dapat iklan byk dan maintain
kalau tak macam biskut la =)
tak perlu risau pasal tu k ayie
yang penting tganu menang piala AF semalam
hihi...
Loji Tenaga Nuklear | Dilema Malaysia Selepas Krisis Nuklear Jepun"

GUEST AUTHOR | Pentingkah menjadi penulis jemputan dalam dunia blogging ?"

amny June 12, 2011 at 4:01 PM  

hahaha...da sewel kott...biasa la tuu.

h A n Y S June 12, 2011 at 6:31 PM  

rasanya..ang yg gila kot..HA HA HA
*kidding*
;D

Ayie June 13, 2011 at 10:00 PM  

Miss- sama la kite.. haha

Ayie June 13, 2011 at 10:00 PM  

Honeybunny- makanya, kita terpaksa lah menahan perasaan memandangkan ketidakmampuan nak pakai domain sendiri.. hahaha

Ayie June 13, 2011 at 10:01 PM  

SLW- sebenarnya, dari minggu lepas lagi dah pelik pelik blog nih.. hahaha

Ayie June 13, 2011 at 10:01 PM  

kakzakie- saya rasa gitu gak.. blog tgh pening kepala laa kot..

Ayie June 13, 2011 at 10:02 PM  

Awie- okeh..

Ayie June 13, 2011 at 10:02 PM  

Tia- dia holiday, maksudnya kita tak dapat duit laa.. hahaha

Ayie June 13, 2011 at 10:04 PM  

faiz- aku tak pernah merasa pun BE.. lagi kesian.. haha

Ayie June 13, 2011 at 10:04 PM  

mutiara- sama pendapat kita.. blog ada masalah kot..

Ayie June 13, 2011 at 10:06 PM  

abu- kirenya aku nih bertuah la sebab only 1 in malaysia, iklan keluar kat shoutmix.. ahahah

Ayie June 13, 2011 at 10:06 PM  

shairinginfoz- haah.. tapi mengundang gelak ketawa.. pelik.. hahaha

Ayie June 13, 2011 at 10:06 PM  

adwa- biskut pun tak mcm tuh.. hahaha

Ayie June 13, 2011 at 10:07 PM  

raihana- semua orang ada masalah yang sama.. huu..

Ayie June 13, 2011 at 10:07 PM  

rara- blog tgh poning.. maka kita pun akan terponing sama la sis.. hahaha

Ayie June 13, 2011 at 10:08 PM  

siti- teman yang gila gamaknya.. hahaha

Ayie June 13, 2011 at 10:08 PM  

miecyber- dia minum todi kot..?? haha

Ayie June 13, 2011 at 10:08 PM  

atok- tapi teman tak suka.. mcm mana plak tuh..?? hahaha

Ayie June 13, 2011 at 10:09 PM  

momoy- harap harap dapat la BE.. tak perna merasa pun BE nih.. =.=''

Ayie June 13, 2011 at 10:09 PM  

Amny- kompom sewel.. hahaa

Ayie June 13, 2011 at 10:10 PM  

hanys- erk.. tacing kejap.. hahaha

ghost writer June 13, 2011 at 10:44 PM  

tak penah jadi lagi kat aku nih...

MR. SYAH June 14, 2011 at 1:10 AM  

dia nk main2lh tu.. heheh..

Ayie June 14, 2011 at 11:46 AM  

GW- aku pun terkejut nih bro.. ada pulak iklan masuk shoutbox.. pelik betul.. hahaha

Ayie June 14, 2011 at 11:46 AM  

shah- takpe, kita biarkan dia.. ahahah

About This Blog

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP