Monday, June 20, 2011

P2P File Sharing Website

Kenapa teman guna P2P file sharing:

1. Mudah.
2. Percuma
3. Internet laju gile babeng
4. Duit dah banyak habis bayar bill berokben dan fix line. rugi la kalau tak guna
5. McD ada provide WiFi percuma
6. Bactrack 5 dicipta untuk hack wireless
7. Ultrasurf pulak dicipta untuk ''anon surfing''
8. Sharing is caring
9. Bosan takde benda nak buat
10. Tak mampu beli DVD ori
11. Tak nak sokong penjual DVD cetak rompak
12. Undang undang dibuat untuk dilanggar
13. Drama kat TV semua tak boleh masuk kepala.. Semuanya silly crap..
14. Komputer teman ada 500GB space kosong
15. Belum kira external hardisk yang baru saya beli
16. Mak cakap jangan membazir.. Amalan setan..
17. Takde masa nak pegi panggung wayang
18. Kebanyakan movie yang tak berbaloi untuk ditonton di panggung wayang.. Contohnya cicakman..
19. Sebab sebenarnya takde sebab munasabah nak pegi tgk wayang
20. SEBAB TEMAN RAKYAT MALAYSIA.. kalau teman rakyat indonesia, kompom teman tgk movie indon.. takkan teman nak tgk movie sri lanka pulak.. noob..

Tak boleh bukak website file sharing..?? Tak perlu le nak bising bising sgt.. Hide je IP Address anda.. Takde masalah pun sebenarnya.. =.=''

*sape ada link download KL Gangster..?? hangkat kaki..!! Jangan tak caya.. teman dah tgk 2 kali kat wayang wooo... kiranya teman antara penyumbang kepada RM11 juta tuh.. ^_^

**mode bizi masih belum hilang.. hahaha

5 Drop Your Comment:

faiz June 20, 2011 at 10:13 PM  

sejak pkai broadband lame gile aku xdownload dah..

Siti Aziz June 21, 2011 at 9:12 AM  

ayie!! waaaa....no 18 paling sempoi... hahahahahaha....

azi nur June 21, 2011 at 9:38 PM  

memang best ke...

ABU June 23, 2011 at 2:34 AM  

ya betul jgn membazir..tak nak kawan dgn syaitan..:)

amny June 25, 2011 at 3:24 PM  

Ehh...brukben menyakitkan ati!

About This Blog

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP