Wednesday, June 15, 2011

Kemon tol.. P2P dah kene blocked..

Berikut adalah 10 laman P2P yang dah diblock oleh SKMM..



Sehingga ke saat teman dok taip ayat sekarang nih, Anonynomous Hacker telah pun ''berkerja''.. Hasilnya, laman web Politeknik, dan Tour-Malaysia dah konfirm kene hack.. Ini la akibat jika rakyat jelata mengamuk.. Yang hairan tuh, depa sibuk nak block file sharing web.. Yang porno segala bagai tuh tanak pulak dia block..Bersepah kot web porno.. 
 
Kalau bayar UNIFI sampai RM149, tapi sekadar boleh surf Facebook atau Twitter, itu maksudnya.... (fill in the blank).. Huh.. Noob..!! Setakat nih, hanya ada satu web filesharing P2P yang teman tau, masih tak kene blocked iaitu wupload

Sumber: Kene Hack dot com
Sumber: Jom RIleks




mood: kuciwa tahap gaban

33 Drop Your Comment:

adwafarahin June 15, 2011 at 4:16 AM  

kuciwa jugak :(

faiz June 15, 2011 at 5:37 AM  

kan dah kena hack..susahla camni nak download pon xbley...

Andrik McVean June 15, 2011 at 5:58 AM  

hi i have just followed your blog and i hope you can follow me back...take care...i will wait your visit on my blog :)

rara pinkmafia June 15, 2011 at 8:16 AM  

nasib rara tak suke main game.hehhe

amna June 15, 2011 at 4:47 PM  

kesian..
kami kt IPGM pun banyak gila benda dia block ;(

Miecyber June 15, 2011 at 8:36 PM  

Pengguna sudah mula memprotes....

Spratly bergolak ,risiko konflik 6 negara

Suhami Ahmad June 15, 2011 at 10:20 PM  

yang hack tu orang malaysia gak ke

ABU June 16, 2011 at 2:26 AM  

semua nak kena block..apa cer..
bail lagi block web porn yg belambak tu..huhuhu

nas June 16, 2011 at 1:14 PM  

itu xpe la
kalau la blog n fesbuk kene hack
haaa
mmg nianya la kita xleh nk bukak hapa.. ahjahahahaajaajaka

.::: Princess MOMOY :::. June 16, 2011 at 2:22 PM  

sebab tu je diaorang hack. memang ta patut
Cara dan Tips Elak Blog Dari di Godam | Bertindak Sekarang!"

budakkampung39 June 16, 2011 at 2:24 PM  

aku tak pernah download sebab aku amek dari kawan aku yang dah setel download keh3

chii June 18, 2011 at 2:14 PM  

download lagu leh ar..nk donld muvie..xleh da pasni =(

Sharinginfoz June 19, 2011 at 8:25 AM  

hmmmmm kena beli dvd le nampaknya.....

alia azmi June 19, 2011 at 9:55 PM  

same same mcm budakkampung39 .. lao muvie, salu ambik dpd mmbe jea.. mmbe jela yg marah marah ^^
tpy btol gk web porno ta mao lak nk blok

fadhdeela June 20, 2011 at 12:01 AM  

kna block dahh..ptt la xleh nak download td..ceett!!! asal websit pron xblock?????!! bodo la diaorg nie..!! sengal

Ayie June 20, 2011 at 4:56 PM  

adwa- tak la keciwa sgt pasal Ultrasurf, SSH Tunnel dan hidemyass.com sedia membantu.. HAHAHA

Ayie June 20, 2011 at 4:57 PM  

faiz- try hide IP address bro.. Websense tak mampu nak tapis kalau IP takde..

Ayie June 20, 2011 at 4:57 PM  

andrik- haloo.. ^^

Ayie June 20, 2011 at 4:57 PM  

rara- erk.. apakah kene mengena..?? hahaha

Ayie June 20, 2011 at 4:58 PM  

amna- ce pakai Ultrasurf.. mudah digunakan, dan dijamin jadik..

Ayie June 20, 2011 at 4:58 PM  

Miecyber- mereka gunakan alasan dangkal lagi..!! noob..

Ayie June 20, 2011 at 4:58 PM  

atok- setau aku, Rileks Crew tuh orang Malaysia.. Wallahualam..

Ayie June 20, 2011 at 4:59 PM  

Abu- jum layan porn pulak.. HAHAHA

Ayie June 20, 2011 at 4:59 PM  

Nas- dia suruh kita layan porn kot.. hahaha

Ayie June 20, 2011 at 5:01 PM  

momoy- kalau sudut etika, memang tak patut.. tapi kalau dari sudut mendesak, kadang kadang perlu jugak.. walaupun tak banyak, sikit sebanyak suara rakyat bawahan akan didengar..

Ayie June 20, 2011 at 5:01 PM  

BK- mesti member ko mengamuk kan..?? haha

Ayie June 20, 2011 at 5:01 PM  

Chii- hide IP address tuh.. setel..

Ayie June 20, 2011 at 5:02 PM  

Sharinginfoz- hahaha.. makin kaya la si keparat jual DVD cetak rompak..

Ayie June 20, 2011 at 5:02 PM  

Alia- komen sama macam BK.. HAHAHA.. ^^

Ayie June 20, 2011 at 5:03 PM  

Fadheela- perkara enteng ja tuh.. hahaha

Siti Aziz June 21, 2011 at 9:15 AM  

ades...naseb baik mektie tak reti nak mendownload mubi..

amny June 25, 2011 at 3:26 PM  

Macam2 sekarangg...bila orang dah pandai sikit,,mula menyalahkan penggunaan internet

Anonymous April 26, 2013 at 1:00 AM  

eight could put your pc and activity at risk by infecting the device with infections, spyware,
viruses, Trojans, dialers as well as adware, distroying the stability and stealing your personal info,
as well as propagating with the network to consider effects of other computer systems.
Nowadays on the internet security is really a necessity and prone to become vulnerable.


Here is my webpage ... download easy hide ip

About This Blog

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP