Sunday, August 7, 2011

I’m Back..!!

Assalamualaikum

Akhirnya dapat jugak teman puaskan nafsu teman nak berblog.. Sori der, teman sibuk kebelakangan nih.. Biasa la, makan gaji, mana bole buat company macam bapak teman yang punya.. Insyaallah, teman akan cuba berblog macam biasa, tapi mungkin tak sekerap dulu.. Kalau dulu, 3 jam depan laptop, steady lagi.. Sekarang susah sikit..

Untuk bulan mulia nih, kebanyakan entry mungkin berbaur nasihat sikit.. Kalau anda panas mata, panas hati atau panas segala bahagian, digalakkan anda untuk tidak meneruskan bacaan memandangkan teman takkan bertanggungjawab terhadap tahap emosi anda.. Disebelah kanan atas web browser anda, ada tanda pangkah.. Sekali kelik je, anda selamat dari kepanasan..

Walaupun agak terlambat seminggu, disini teman nak mengambil kesempatan untuk buat ucapan.. Disini, teman mewakili diri teman, member kamching dan tak kamching, anak dara jiran sebelah, Pak Mat, Pak Tam, Cik Man, Mr Saad dan seluruh mereka yang mengenali teman secara luar dan dalam ingin mengucapkan selamat berpuasa kepada semua muslimin dan muslimat. Kepada ‘’penchenta gastrik’’ dibulan Ramadan, harap harap anda tobat le segera memandangkan anda tak tau bila ‘’bateri’’ anda nak kong..

Mood: sedang membersihkan sawang di blog.. ^.^

9 Drop Your Comment:

faiz August 7, 2011 at 7:46 AM  

welcome back bro...

Ayie August 7, 2011 at 7:55 AM  

tengkiu bro.. hehehe

.::: Princess MOMOY :::. August 7, 2011 at 11:45 AM  

hihi.... selamat datang dan selamat berpuasa bro

adwafarahin August 7, 2011 at 1:03 PM  

weyh slmt kembali yep!

slmt berpuasa gak! ^^

Cik Sue August 7, 2011 at 9:41 PM  

lama tak baca n3 terbaru ayie..sama la kite tgh bizi..sekadar blogwalking je huhuhuh buat post baru tak mampu...akak tak pernag panas baca nasihat ayie...huhuhuhu

Ayie August 8, 2011 at 2:21 AM  

momoy- arite.. selamat berpuasa jugak untuk anda.. ^^

Ayie August 8, 2011 at 2:21 AM  

adwa- yosh.. aku rindu kat ko.. tape kan..?? hahaha

Ayie August 8, 2011 at 2:22 AM  

ciksue- susah nak BW sekarang sis.. dah la connection macam haram.. bertambah dgn masa yang suntuk.. serius tensen.. btw, thax singgah sis.. ^^

Siti Aziz August 8, 2011 at 7:14 AM  

ayie kembali...senyom!! senyom!! selamat berpuasa bro... =) dan selamat bertarawih jugak..=)

About This Blog

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP