Tuesday, August 9, 2011

Movie streaming: Rise Of The Plenet Of The Apes

Anda dah tengok filem monyet tuh..?? Filem tuh boleh la dilayan.. Tapi macam biasa la, kalau dengan teman, tak dapat la nak pegi wayang.. Dah kompom teman download atau beli cd pirate atau yang sewaktu dengannya.. Buat hapa la nak membazir duit mengayakan mereka.. Review..?? Sori der, teman malas nak review, jadi apakata anda tengok movie tuh sendiri.. Kalau connection anda laju, anda boleh tengok streaming.. Nih link, teman kasi free of charge.. Tak payah signup, atau segala mak nenek perkara yang ternyata menyampahkan jiwa.. Sila kelik link dibawah.. 


Selamat menonton..  

17 Drop Your Comment:

Siti Aziz August 9, 2011 at 5:55 AM  

hahahahaha...nanti ct tengok...hi3...selamat bersahur...

rara pinkmafia August 9, 2011 at 8:59 AM  

best ke cite ni?

.::: Princess MOMOY :::. August 9, 2011 at 11:47 AM  

perghh... best la bro
terbaik
bagi link lagi

mykhalis August 9, 2011 at 1:23 PM  

gambar cantik ke?hehe

faiz August 9, 2011 at 2:25 PM  

kalo internet aku rasenye sampai esok pon tak hbs lagi tgk..hehe

amny August 10, 2011 at 1:20 PM  

macam bessttt je........nak try tgok la...heheheheh

btw..lama xsinggah sini....selamat berpuasa..xDD

adwafarahin August 10, 2011 at 2:35 PM  

aku nk tgk tp xde mse lak

Afzainizam August 13, 2011 at 1:01 AM  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip Pemeriksaan servis kereta

HOOOOOO CITER DARI AKU KECIK SAMPAI AKU DAH BESAR MASIHHH ADE LAGI CITERR NI..... CITER CIPANZI DOK KAT ALAM MANUSIA... FANTASI JERRR TUUU

Afzainizam August 15, 2011 at 12:12 AM  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip servis motorsikal kupcai scooter

Yang terbaru tu ade keluar tapi tak tengok lagi.... aku cuma tunggu gambar terang ajerr... hanya beli DVD pasar malam ajerr

Ayie August 16, 2011 at 2:45 PM  

siti- meh layan, CEACEER IS HOME.. hahaha

Ayie August 16, 2011 at 2:46 PM  

rara- bole la sis.. tak best sangat, tapi ada motif.. Ramai yang tak sedar, selalu menganiaya menatang.. Menatang pun ada perasaan.. seandainya menatang ada inteligent sendiri, kompom dia memberontak..

Ayie August 16, 2011 at 2:46 PM  

momoy- tak payah poie wayang, membazir rm13.. cerita nih sekadar boleh layan je sis.. heheheh

Ayie August 16, 2011 at 2:47 PM  

khalis- TS je bro.. tapi boleh tahan la untuk barang free..

Ayie August 16, 2011 at 2:48 PM  

faiz- pembetulan.. Sepatutnya, ayat ko kene berbunyi gini.. 'Kalau guna celcom, sampai besok pun tak habis.. hahahaha''

Ayie August 16, 2011 at 2:48 PM  

amny- selamat berpuasa jugak.. sebenarya, teman pun lama dah tak berblog nih.. hahaha

Ayie August 16, 2011 at 2:49 PM  

adwa- carik la masa.. bak kata orang, hendak sejuta daya, taknak, sebilion dalih..

Ayie August 16, 2011 at 2:49 PM  

afzainizam- gambar nih pun oke jugak.. tak terus sgt.. hahaha

About This Blog

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP