Monday, December 24, 2012

Bola dan bola dan bola..

Yeah.. Edisi separuh akhir menemukan Arsenal n Bayern Munich..  Kenapa teman hepi..?? sebab dua dua team teman sokong.. Tak kisah sape menang, dua dua teman sorak.. Walaubagaimanapun, teman harap Bayern yang jalan.. Sebab arsenal tgh moral down sekarang nih.. Nanti mau kene kitai kalau masuk separuh akhir..

Sebagai fan kipas susah mati Selangor, teman harap tahun depan tahun yang mantop buat team Selangor.. Walaubagaimanapun, teman sebagai anak Johor tetap harap Team serba baru Johor menunjukkan persembahan yang menarik.. mana tau, sok lusa teman jadi fan kipas susah mati Johor pulak.. hahaha... Kepada team ''negeri'' yang tak berpuas hati dengan team serba baru Johor tuh, udah udah leee.. Semua team berhak buat apa yang terbaik utk team mereka.. Macam team anda jugak.. Kan..? Tunjukkan semangat kesukanan, bukan semangat kenegerian.. Kalau player tak boleh bertukar pasukan, akan bosanlah liga Malaysia satu hari nanti.. Balik balik orang sama.. Yang penting, jaga tingkah laku.. Budi Bahasa Budaya kita..


3 Drop Your Comment:

abah khalisha December 24, 2012 at 12:03 PM  

Itu belum lagi world cup..mau demam dibuatnya

Cik Tia December 24, 2012 at 12:26 PM  

alamak .. bola .. saya surrender awal2 .. hehe

diana December 25, 2012 at 3:31 AM  

betul la..
kalau asyik main pasukan sama je,dia sendiri tak tahu keupayaan dia sebenarnya..mana tau bila dia pi johor dia boleh buat pasukan tu pulak jadi juara.kalau betul2 juara memang terbukti la dia hebat..kan??kan??

About This Blog

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP