Monday, January 2, 2012

3 bulan dah berlalu.....

Phuiii.. sedar tak sedar dah 3 bulan blog nih takde postage baru.. Looser kan..?? Nak buat macam mana, comitment hidup mengatasi segala galanya.. Keje aje dah makan 3/4 daripada 24 jam.. Duit memang masyuk, tapiiiiii....(sila isi tempat kosong)

Kadang kadang terasa menyesal jugak amik Kejuruteraaan awam.. Tapi tiba tiba hilang rasa menyesal tu bila terasa diri bertuah ada kerja elok, bos baik, worker indon yang matang, awek engineer yang comel.. hahahaha.. 

Allah know best for me, he has a plan..

Maybe anda ingat teman langsung tak online.. Sebenarnya, teman ada je.. Selalu masuk blog member yang rapat terutamanya blog adwa, momoy, azizulhakim, belalang, pendekar miecyber, tia dan sebagainya.. Tapi biasa laaaa... silent reader.. 

Obviously, zaman bergumbira utk manusia macam teman nih,sememangnya dah tamat.. Jadi either like it or not, i need to face it..Sekarang teman dah tau kenapa engineer biasanya botak tengah.... Nak tau kenapa..?? Sila la teka... Sila sila.. HAHAHAHA..

Sebelum meletakkan tanda noktah pada postage looser nih, suka teman nak ingatkan,... kepada yang masih belaja tuh, study elok elok, fokus.. Maybe for this time you will never see how important it is, but after you  get through on it, anda akan kata,  

''haduiiii.. aku nyesal aku tak study elok elok..''

*Teman nak kasi soalan cepumas.. Sapa rindu kat blog nh, angkat kaki..!! hahahaha


10 Drop Your Comment:

adwafarahin January 2, 2012 at 11:06 AM  

gua da lenguh angkat kaki nie weyh hihi

rindu ko bro!! *aku maksudkan blog ko yg sengal2 nie laa bkn ko!..hhahaha :P

welcome back!

Ayie January 2, 2012 at 11:39 AM  

hahahha.. jangan rindu aku.. nanti aku terharu.. KUANG KUANG KUANG.. ^^

ZWAN SABRI January 2, 2012 at 12:31 PM  

Thanks utk nasihat tu.. *sambil angkat kaki.. :)


MySuaraBlog: Majalah 3 Pencetus Fenomena

Siti Aziz January 4, 2012 at 11:14 AM  

pak cik...lama betul tak tunjuk hidong... ^_^V

Mentadak Mentadu January 13, 2012 at 8:56 AM  

looser??? haha..no3

Cik Sue January 30, 2012 at 6:50 PM  

aaaa laa lama beno tak ada post baru kan?

Siti Aziz April 15, 2012 at 6:50 AM  

salam...ayie....dah 3 bulan pulak dah...sungguh bz dia sekarang...hihihihihi.....

lin acik May 16, 2012 at 10:40 AM  

lama tak baca entry kamu lah pakcik .heee :)

.::: Princess MOMOY :::. June 25, 2012 at 2:30 PM  

lama betul menyepi

Ayie June 25, 2012 at 3:55 PM  

bizi sis.. Asyik kene buli je dgn autoriti.. Fadeup pun ada.. Ni ada masalah, consultant taknak bertanggungjawap utk masalah pipe supply air. Kalau ikut discussion, cnsultan kene submit submition baru as per request.. Tp depa tak take note. Dia pegi submit previous version smpi final board.. Sekarang syabas taknak kawtim.. Consltn pun lepas tgn. Nak tanak, kene buat submision bru la jwpnya.. At least 6 bulan process.. =.="

About This Blog

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP