Thursday, October 4, 2012

Percaya atau tak..??

Assalamualaikum..
Nih entry percaya atau tak, yang mana semuanya boleh percaya dan dijamin.. So, sila abaikan perkataan ''tak'' sebab percaya atau tak, ianya langsung tak berguna..Hahaha

Percaya tak anda sekalian bahawa teman sekarang nih dah jobless... Sebab teman kembali menyambung pelajaran di menara gading.. Demi impian menggenggam segulung ijazah, teman korbankan segalanya.. Huuuuuu..

Percaya atau tak, dragon ball ada 7 bijik semuanya.. Jangan tak percaya, kerana jika anda tak percaya, nescayaanda tergolong dikalangan mereka yang noob.. Okeh, yang nih boleh diabaikan.. Langsung tak berkaitan.. Hahaha..

Percaya atau tak, teman antara manusia paling tua kat Universiti nih.. Puii.. Nasib baik muka jambu.. Semua pun ingat teman budak 19 tahun.. Ehemmm Ehemm.. Haiii.. Saya baru 17 tahun.. ^.^

Percaya atau tak, ramai bebenau awek chomel kat sini.. Tiba tiba pulak buih buih cinta menyelubungi jiwa dan sanubari teman.. Ibarat kata, gerbang hati telah pun terbuka.. Aduhh.. Selamat malam cinta..!!

Percaya atau tak, budak lain tengah sibuk khayal didalam dunia revision.. Teman plak trngah khayal dalam dunia blog.. Lama dah tak khayal gini.. Rindu laaa pada kalian semua.. Anda rindu..? hehehe..

Percaya atau tak, member teman ada yang dah dapat baby.. Tapi teman, masih single bujang trang tang tang.. Berminat..?? Anda boleh menghantar resume anda berserta gambar berukuran pasport ke email teman.. Calon bersesuaian akan di short listed'kan.. Segala perihal akan diupdate kemudian.. hahahahaa..

Percaya atau tak, ada dikalangan member teman dah start bisness sendiri.. kalau anda nak kawin, nak amik gambar, boleh la call member teman nih.. Akmal Faiz nama beliau.. Seorang musician merangkap jurugambar bertauliah aka professional.. Nak link beliau, sila click sini.. Lagi sorang, Zaid Bin Mokhtar.. Beliau bikin bisness buat baju.. Nah, ni link beliau.. Kalau berminat, bole la call mereka berdua.. Saj je promote, bukan dapat apa pun, tapi member punya pasal kan..?? hahah

Percaya atau tak, nih entry terbaru selepas beberapa bulan.. Cool habis.. ^.^

*Percaya atau tak, insyaallah teman akan makin kerap berblog lepas nih.. Hehehehe..

6 Drop Your Comment:

Anne Nurain October 5, 2012 at 5:51 PM  

percaya atau tak? sy pun antra yg tua tp still comel kat u ni.. yg len semua adik2.. haha..

awak smbung study kat mana?

Siti Aziz October 10, 2012 at 6:10 AM  

percaya atau x nanti ada yang panggil ayie pakcik!! keh3...

Ayie December 23, 2012 at 5:52 PM  

anne- sama la kita.. student comel.. HAHAHA..
study degree civil and structural kat UMP.. anne study mana.??

Ayie December 23, 2012 at 5:52 PM  

siti- sampainya hatimu..?? hahahah

Anne Nurain December 24, 2012 at 12:16 AM  

sy study kat UPSI, amik pndidikn IT..
yg sbaya sy kat sini rata2 bdak sem 8 & ada yg dah graduate.. hehehe..

Ayie December 24, 2012 at 6:01 AM  

haaa.. kalau kat sini, yang baya teman semua dah graduate.. takde yang masih belaja.. hahaha

About This Blog

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP